Drømmer om at du spiser yoghurt viser din manglende evne til å handle riktig i en vanskelig eller uvanlig situasjon. Du må lære å akseptere og roe når du arbeider med en ubehagelig situasjon, fordi tankeløse handlinger eller ord kan gi større skade.

drømmen om yoghurt symboliserer å føle seg bra å vite at noe er bra for deg eller din interesse. Lære å omfavne forandring, passende adferd eller ting som er vanskelige å akseptere.

(Se ost)

…I en drøm representerer ost en ekteskapskontrakt hvis man er ugift, et barn til en gravid kvinne eller velstand og lang levetid. Hvis en motstander ser ost i sin drøm, betyr det feighet og forakt å møte motstanderen. Det sies også at ost antyder en periode med ydmykelse eller elendighet. Hvis en gravid kvinne ser noe biprodukt av melk i drømmen, tyder det på at hennes barn nærmer seg. Yoghurt i en drøm representerer velsignelser i ens inntjening, selv om det også indikerer at en del av inntektene kan omfatte forbudt rente fra uhell. Ost i en drøm representerer også lett fortjeneste. Imidlertid ser myk ost i en drøm ut til å ha en mer gunstig tolkning enn herdet ost. Slik fortjeneste innebærer nåværende økonomisk suksess. Herdet ost i en drøm kan imidlertid bety en reise. Å spise brød med ost i en drøm representerer elendighet. Å blande brød, ost og valnøtter i en drøm betyr å bli plaget av en plutselig sykdom. Tørrost for en reisende betyr overskudd, mens grønnost betyr overskudd for en innbygger….

Drømmen om kiwi symboliserer følelsen godt til å være annerledes eller ukonvensjonell. Jeg liker å ikke måtte gjøre noe slik alle andre gjør. Kiwi drømmer ofte følge yoghurt drømmer.