(Se også utskillelse | Glassflaske | Urenhet | Urinering)

…Å urinere i en drøm betyr å kaste bort penger på en unødvendig eller ulovlig måte. Det betyr også et ekteskap med en uegnet eller en ikke-kompatibel person. Hyppighet av vannlating i en drøm betyr å motta regelmessig inntekt. På den annen side betyr undertrykkelse av urin i en drøm det motsatte, eller det kan bety hastverk eller ta en feil beslutning. Hvis man ser seg selv tisse på et ukjent sted, i en annens hus, en hytte, en by osv. I en drøm, kan det bety slektskap med folket. Å fukte underbuksene i en drøm betyr en nyfødt i familien. Å urinere i havet i en drøm betyr å betale skatt eller gi veldedighet. Å urinere i en dal i en drøm betyr utvidelse av ens avkom. Å avgi dårlig lukt etter vannlating mens andre ser med forakt i en drøm, betyr ærekrenkelse, eller utsette ens sykdommer i offentligheten. Å drikke urin i en drøm betyr å tjene på ulovlig inntekt. Hvis man ser sin tjener eller ansatt tisse i en brønn eller en strøm i en drøm, betyr det at noen fra familien vil forråde dens interesser. Å tisse i en drøm betyr også å fjerne nød….

Hvis du urinerte i en drøm, kan det tyde på det virkelige behovet for å urinere i ditt våkne liv. Kanskje du sover godt, derfor er fysiske behov videresendt i drømmene dine. På den annen side kan drømmen om urinering representere sinnstilstanden din, hvor du blir kvitt unødvendig. Hvis du har sett deg selv urinere foran andre mennesker, så foreslår jeg at du gjør litt privatliv i livet ditt. Hvis du ser andres urin, så betegner det til de tingene du nektet å ta den bestemte personen.

…En vannmelon i en drøm representerer en syk person med mange problemer, inkludert undertrykkelse av urin. En melon i en drøm betyr også at man blir slått med en motgang som han ikke vil finne noen løsning for, og han vil ikke forstå konsekvensene for en tid fremover. Å spise en vannmelon i en drøm betyr også løslatelse fra fengselet. Hvis man ser seg selv strekke hendene mot himmelen der han mottar en vannmelon i drømmen, betyr det at han søker en jobb i regjeringen eller en formue som han snart skal få. En modnet vannmelon i en drøm betyr en sykdom, mens en grønn og umoden melon betyr ungdom og en god helse. Honningdugg i en drøm representerer en gruppe menn og kvinner som har god karakter og væremåte. I en drøm representerer en melon også en vakker kvinne, men med dårlige egenskaper….

…{Arb. Junub. En tilstand av rituell urenhet som hemmer utførelsen av ens bønner. Avføring | Sæd | Urin) I en drøm betyr å være i en tilstand av rituell urenhet at man unngår å overholde grunnleggende religiøse forpliktelser. I følge islamske tradisjoner, må man ha ablusjon selv om man forfølger noen av hans daglige interesser. Hvis man ser seg selv utføre sine bønner uten den nødvendige rituelle ablusjonen i en drøm, betyr det korrupsjon i hans religiøse praksis, selv om det også kan tolkes som å forplikte seg til å tjene Guds religion. Å være i en tilstand av rituell urenhet i en drøm, kan også bety forvirring. Hvis man ser seg selv i en slik tilstand og ikke finner vann til å utføre sin ablusjon i drømmen, betyr det motgang og manglende evne til å opprettholde ens behov i denne verden, eller å tilfredsstille ens ambisjoner i det hinsidige. Å vaske seg selv eller vaske klærne med urenhet i en drøm betyr å betale noen sine rettigheter….