Å drømme om at du er sulten betyr en følelse av unfulfilment i alle områder av livet ditt. Du kan være sulten på anerkjennelse, makt, sex, rikdom eller berømmelse. Du er gal for å oppnå noe du ønsket for en stund. Eller denne drømmen kan rett og slett være at du virkelig føler deg sulten, og blir manifestert i drømmen din.

drømmen om å være sulten symboliserer følelsen misfornøyd i et område av livet ditt. Et ønske om å oppnå eller en beredskap til å oppleve noe. Følelse av sult etter kjærlighet, makt, status, penger eller anerkjennelse. Føler at et område av livet ditt ikke er oppfylt. Positivt, å være sulten i en drøm kan også være representasjon av din iver etter å oppnå noe i livet ditt startet.

Hvis du i drømmen du ser, føler eller gjør noe sulten, betyr det en negativ sving i næringslivet og helse. Dette er vanligvis en dårlig drøm.

Drømmen om sult symboliserer restriksjoner eller begrensninger. En situasjon gjør at du ikke kan føle hva du ønsker eller å hengi deg selv. Alternativt kan drømmer om en sult gjenspeile en følelse av begrensning forbundet med å spise. Noe en person med diettrestriksjoner kan oppleve.

Den sultne drømmen symboliserer dine følelser av ønske om en mulighet. Total mangel eller ønske om at noe skal skje. Fortvilelse for oppmerksomhet, kjærlighet, makt eller status. Et fattig eller ignorert aspekt av seg selv. Å se andres sult kan gjenspeile at du prøver å unngå noen i nød. Du kan ignorere eller unngå en viktig familie / følelsesmessig problem. Alternativt kan drømmen reflektere deg bevissthet eller sliter med en spiseforstyrrelse.

Drømmer om at du er sulten kan indikere den virkelige sulten som drømmeren lider, spesielt hvis han har spiseforstyrrelser i sitt våkne liv. På den annen side betegner sult den følelsesmessige sulten den lider. Kanskje du ikke får nok oppmerksomhet fra de som er omgitt av eller bare ikke kan finne den personen som kan snakke.

Drømmer om en sandwich tolkes som å representere den stressende situasjonen. Den underbevisste tankeanbefalingen for drømmeren er å vurdere hvordan man eliminerer trykket og stresset, som blir plassert på den. Å se en sandwich i drømmen gjenspeiler evnen til å gjøre to ting raskt, men ikke riktig. Men noen ganger er et smørbrød bare et smørbrød. Dette kan tyde på at drømmeren er sulten. Å se eller spise en sandwichfisk i ferd med å drømme er godt tegn for den rasjonelle personen. Denne drømmen indikerer en konflikt mellom åndelig tro og hva som er praktisk. Det rasjonelle sinnet er å vinne denne kampen.

Hvis du spiste frokostblandingen i en drøm, kan en slik drøm indikere den interne stimuleringen av kroppen din, fordi du faktisk føler deg sulten. Det andre kornsymbolet kunngjør at du er i ferd med å starte en ny fase i livet ditt. Drømmen kan også foreslå at du gjør en forfriskning i livet ditt og starte alt fra bunnen av.

drømmen sulten, tolkes som en referanse for tomhet av noen mental eller følelsesmessig område i livet ditt. Sult kan også være et tegn på problemer i forholdet. Kanskje du ignorerer eller unngår et viktig problem med familien din. Er du følelsesmessig balansert med omgivelsene? Alternativt kan sultdrømmer representere kostholdet ditt eller spiseforstyrrelsen din.

…å se massen i drømmen representerer endring og vekst. Å jobbe med pasta (masse elting) i drømmen din, betyr muligheten til å skape noe verdifullt. Alternativt kan masse i drømmen også være en metafor for å symbolisere penger. Generelt, rå masse er et veldig heldig symbol på drømmer. For blandingen av mel og væske betyr at i den nåværende fasen av livet ditt er det muligheter for flaks endringer med potensial til å skape noe stort i verdi, noe som fører til veksten av økonomiske gevinster. Som eksterne stimuli kan pasta representere ditt ønske om ethvert bakeriprodukt. Er du sulten? Eller er du klar for forandring? Pasta blandet med noe – hvis du hadde drømmen med pasta med noe blandet, etter å ha sett betydningen av dette spesifikke elementet som ris, korn, grønnsaker og etc….

…Drømmen om brød bærer vanligvis de positive betydningene, men det avhenger også av hvor lyst eller mørkt brødet var, hvem som spiste det, og andre omstendigheter. Hvis kvinnen spiste brødet, betyr det at hun vil ta vare på den store familien veldig snart. Drømmen, der du bakte brød, kunne representere det store livet… eller det kan indikere sulten til drømmeren. Hvis du ga brød til andre, så viser det hvor god og sjenerøs du er for andre. Hvis du ser eller spiser brød som er friskt og har mye ernæring som nøtter og frø, betyr det at du vil ha stor variasjon i ditt daglige liv. Hvitt brød indikerer uskyld og enkle gleder. Mørkt brød skiller seg ut som omen av visdom og kvalitet. Hvis du ga brødet til de fattige, så betyr det at du vil bli verdsatt av svake mennesker….

…I en drøm betyr sult å bære sorgplaggene, bli grepet av frykt eller stramme knyttneven. Sult i en drøm representerer også økonomiske tap, iver etter å opprettholde et visst nivå av standarder, utholdenhet i å søke ens levebrød eller forfølge sin handel eller kjærlighet til verden. Noen drømmetolker foretrekker sult fremfor metning og tist fremfor tørsteslukking i en drøm. Hvis man ser seg sulten i vintersesongen i en drøm, betyr det at han vil bli prøvd med gluttony. Hvis ens sult varer lenge i drømmen, betyr det at han vil få fordeler etter lang ventetid. Sult i en drøm anses også for å bety penger, dårlig selskap, jesting, asketikk, faste, inflasjon, berøvelse, fattigdom og kanskje noen ganger kan det bety fromhet og frykt for å gjøre noe, eller å huske og takke Gud den allmektige….

…(Tigger | Fortryllet | Utmattet | Hobo | Hjemmeløs | Hjertesløshet | Kjærlighet | Mennesker | Dårlig) Fattigdom i en drøm betyr rikdom i våkenhet. Å se seg selv fattig og sulten i en drøm betyr at man våkner opp til et godt måltid, eller det kan bety at han har lagret tilstrekkelige proviant og tilfredsstillende næring i en tid fremover. Hvis man ser på seg selv som en dårlig tigger i en drøm, betyr det at han ber uavbrutt og ofte ber Gud den allmektige om ekstra tjenester og velsignelser. Å se en gruppe trengende mennesker og tiggere i en drøm antyder døden til en rik person i den lokaliteten, og det er et tegn for fattige mennesker å gå og samle de veldedige donasjonene hans arvinger vil dele ut etter hans død. Hvis noen ser seg selv be om noe, og hvis han får det han ber om i en drøm, betyr det at han vil motta penger uten problemer, eller at han vil tjene enkle penger, for å tjene ens levebrød med bare å spørre i en drøm betyr en virksomhet uten kapitalinvestering, eller motta uten å måtte gi noe i retur. Det sies også at hvis man ser på seg selv som en fattig person i en drøm, betyr det at han vil tjene fordeler i våkenhet. (Se også Tigger | Hobo)…

Å drømme om at du er sulten symboliserer arbeid eller karriereproblemer. Han spår også en skuffelse i et forsøk på at han trodde var en lovende prestasjon.

…(Blodbånd | Løfte | Tripping) Å betale gjelden i en drøm betyr å returnere fra en reise. I en drøm indikerer gjeld ydmykelse, overgrep og fornærmelser. Hvis man ser seg selv betale sine gjeld i en drøm, betyr det at han vil gjenopprette sin forbindelse med sine pårørende, styrke sine blodbånd, mate de fattige, løse et vanskelig problem, få en bedre forståelse av religiøse forhold eller komme tilbake fra en tur . Hvis man ser seg betale en gjeld i drømmen sin, men ikke kunne gjenkjenne den i våkenhet, representerer slik gjeld hans synder som han er ansvarlig for og ansvarlig for om han begikk dem bevisst eller ubevisst, og konsekvensene av dem alltid vil jage ham med mindre han omvender seg. På grunn av dette vil personen lide i denne verden i form av motgang, sykdom, bøter eller andre verdslige tap. Å betale gjeld eller tilfredsstille en rettferdig sak i en drøm, betyr å mate en sulten person, gjenforene ens familie eller komme tilbake fra en reise og returnere fra en reise i en drøm, betyr også å tilfredsstille en rettferdig sak. (Se også løfte | Tripping)…

Når du drømmer om en baby, representerer det renhet, kyskhet og oppriktighet. Babyer representerer vanligvis varmen og gode intensjoner du kan ha. Hvis du drømte om å få en baby, men jeg glemte som et faktum som symboliserer din frykt for å bli anerkjent som en skjør person. Du vil ikke at andre skal vite at du ikke er en sterk person, fordi dette er ikke noe du er stolt av. Hvis du ser deg selv på vei til å ha en baby betyr at du ønsker noen ville ta vare på deg mens det er mulig, du liker å være avhengig av noen. Du ønsker ikke å ta ansvar for noen, ikke du, ikke de andre. Hvis du i virkeligheten allerede venter babyen, indikerer denne drømmen din frykt og bekymringer for å gå på jobb. Hvis du drømmer om en gråtende baby, viser det at du leter etter oppmerksomhet og forståelse og støtte fra andre. Det er noe som mangler i livet ditt, og du føler deg ikke fylt som person. Hvis du ser barnet som er sulten, viser det at du mangler fra å ta ansvar for deg selv. Hvis du drømmer veldig usedvanlig lite baby, representerer det din pågripelse og frykt for andre vet hva de egentlig er. Hvis du drømmer om en baby som er død, viser det at en del av deg aldri vil bli den samme som før. Hvis du drømmer om å sette barnet inn og ut av vannet viser reversering, som du vil gå inn. Det betyr at du mangler tider når du ikke hadde noen bekymringer, det var lett person. Alternativt representerer denne drømmen hvor viktig vann er for en baby under graviditet, og derfor velger mange kvinner å gå på jobb, spesielt i et bad eller annen form som inkluderer vann. Husk, at kanskje din underbevissthet gir deg et råd for å velge å ha en baby i vannet.