Drømmen, der du ser deg selv spille en basketball, viser at du er den personen som får de beste resultatene mens du jobber på et lag. Hvis det er visse arbeid som må gjøres, så basketball indikerer hvordan du søker støtte for å oppnå resultatene. Drømmen, der du spiller basketball, kan også foreslå at du begynner å gjøre noe i stedet for bare å tenke på det.

…(Underholdning | Kynisme | Spille spill | Spille) Å spille spill eller å oppføre sprettsomt i en drøm betyr stolthet, arroganse, være kynisk, banning eller besurte det som er hellig i ens religion og mangler ærbødighet for det. Å spille backgammon i en drøm betyr opphøyelse, få makt, ære og rang, eller det kan betegne ens stolthet, arroganse og kynisme. Å spille med en giftering i en drøm betyr å skjule hemmeligheter, bortsett fra om noen andre dukker opp i ens drøm, kan det bety å lete etter en savnet person. Å sitte og leke med hælene i en drøm betyr styring. Å spille fotball i en drøm betyr forsoning eller inngå fred med fienden. Hvis en syk person ser seg selv spille et spill i en drøm, betyr det å komme seg fra sykdommen og gå tilbake til et normalt sunt liv. Å spille cricketball i en drøm betyr en kamp etterfulgt av forsoning og fred. (Se også Backgammon | Kukekamper | Gambling | Ball | Bullfight)…

Drømmen om basketball symboliserer en kamp ved hjelp av energi for å oppnå mål eller kontrollere en situasjon. En basketballkamp gjenspeiler ulike aspekter av din personlighet eller liv som er på kant med innflytelsesrike valg. En metafor for ulike aspekter av din personlighet eller livet ditt som prøver å bevise at de er de mest effektive. Basketballer symboliserer tanker som fokuserer på makt eller prestasjon. Bruke kraften til å oppnå det du ønsker i livet eller et bestemt resultat. En ting du bruker dine ferdigheter, status eller ressurser for å få det til å skje. Nettverket er ditt livsmål, ønske eller mål som du ønsker å oppnå. Drømmen om å skyte hoops alene symboliserer dine forsøk på å bruke makt, ressurser, eller oppnå et mål på egen hånd. Gjør noe for deg selv. Tapte bilder eller å miste et spill symboliserer umuligheten av å oppnå mål eller mål. Du kan ikke ha kraften, statusen eller funksjonene du trenger.

Drømmen om å spille eller leken aktivitet symboliserer følelser av kreativitet uten restriksjoner, uten forpliktelser eller ubegrenset tilgang. Gjør hva du vil uten å måtte løse noen problemer. Negativt kan drømmen være et tegn på at du ikke tar en situasjon alvorlig nok. Velger å skjule seg fra ansvaret. Du må møte virkeligheten.

Å drømme bilen utfordring spillet kalt Chicken symboliserer risikoen alt bevise er ikke en feiging eller at du har flere baller enn noen andre. Negativt, spille kylling spillet kan gjenspeile risikoen mye for å bevise deg selv. Ego og se hva som betyr mest. Det spiller ingen rolle hvor mye arroganse å støtte og fortelle deg noe. Skremmende, dine venner eller familie du ville risikere alt du har å se sterkere eller modigere enn noen andre.

…(Utfordringer | Spill) Å spille sjakk i en drøm betyr å blande seg med alle slags mennesker. Å spille sjakk i en drøm betyr også bedrag, slagsmål eller en bråk. Å se et sjakkbrett, og hvis ingen spiller det i en drøm, representerer en streik, eller personer som blir sagt opp fra jobben sin. Hvis man ser folk spille det, så representerer slike mennesker lederne eller statsmennene. Vinneren i et sjakkspill i en drøm er vinneren av en politisk eller militær manøver. Uansett hvilke skritt man tar for å spille sjakk i en drøm, vil gjenspeiles i den politiske arenaen. Å spille sjakk i en drøm kan også bety å intensjonere en kamp, ​​men ikke vite om han vil vinne eller tape. Det kan også bety å møte farlige mennesker, så man blir i drømmen advart om å være på vakt mot deres triks eller lurer. Å spille sjakk i en drøm kan også bety forfengelig snakk eller en svak kamp. Hvis man vinner i drømmen, betyr det at han vil vinne i våkenhet. Et sjakkspill i en drøm betyr også en krig, en kamp, ​​bytte, oppdage hemmeligheter, forfølge hint, gradvis bevegelse, endre forhold, endre temperament, eller det kan bety reiser. (Se også Backgammon | Chessboard | Chessmen)…

(Se ball)

Drømmer om at du spiller, foreslår din tendens til å gå mot normen og bryte reglene i konvensjonen. Du har ubegrenset kreativitet. Alternativt kan det være en indikasjon på at du bare jobber og ikke moro. Drømmer om at du ser på et spill, representerer delene du spiller i livet ditt og de ulike handlinger og personligheter du bærer.

Hvis du rørte noe i en drøm, viser en slik drøm mangelen på hengivenhet og kjærlighet i livet ditt. Kanskje du prøver å få en sterk forbindelse med noen i livet ditt. Drømmen kan også vise ditt ønske om å leve med andre mennesker eller prosjektet du jobber med. Drømmen der du ble rørt av noen, representerer ditt forhold til den aktuelle personen og hva slags følelse du har for ham.

(Se spill)

(Se spill)

Drømmen med dekk symboliserer strategi i et område av livet ditt eller prøver å lure noen. Diamanter gjenspeiler suksess eller vet at du kan gjøre noe. Klubber reflekterer tillit til at du aldri vil mislykkes i det hele tatt. Å vite at noe allerede er ditt. Hjerter reflekterer tillit er en annen person som viser hva det er du gjør eller tenker. Du tror ikke det du gjør mot noen er et problem. Sverd reflekterer skuffelser og noen ganger urovekkende. En total mangel på bekymring for andres følelser. Jeg vil at du skal vite at de ikke vil.

…(Tricktrack) Å spille backgammon i en drøm betyr å ha en imponerende karakter, være svært dyktig og effektiv, plan, mental opptatt, spille en ruse eller lokke til beundring. Å spille backgammon i en drøm betegner også noen som er høyt kvalifiserte, eller det kan demonstrere hvilken type karakter man antar i hverdagen, eller det kan bety å krangle med andre, hån, bedrag, spille, blande seg med onde mennesker for forretninger, eller det kan bety glede. Det betyr også å hengi seg til synd, frykt for eksponering eller manøvrering av en forretningsplan. Hvis man ser spillsettet, men ingen spiller det i drømmen, betyr det mangel på arbeid, oppsigelse fra ens jobb, gå gale spor. Å spille backgammon i en drøm betegner også en kamp, ​​et argument eller en tvist mellom forretningspartnere, og hver av dem søker sine personlige interesser. (Se også sjakk | spill)…

…Å se strenginstrumenter i en drøm betyr å komme seg fra en sykdom, eller de kan representere menneskets ryggmarg, eller ryggmargen, styrke, strenghet, nådeløshet, helsetilstand eller fysisk form. Å se strenginstrumenter i en drøm betyr også å få viss forståelse om menneskets natur, eller fysiologien til mennesket, eller de kan representere medisin eller astronomi. Hvis en ungkar ser strenginstrumenter i drømmen sin, kan det bety at han gifter seg. Hvis en kone ser seg spille et strenginstrument i drømmen, betyr det at hun vil legge et barn i fanget. Hvis man ser seg spille et strenginstrument foran guvernørens hus i en drøm, betyr det at han vil presidere over folk dersom han skulle kvalifisere seg. Ellers kan det bety at han vil stykke sammen eller fremstille en historie. Å se en lute eller en gitar i en drøm betegner ingen skade hvis man ser dem eller har tenkt å holde dem, bortsett fra hvis man hører musikken deres. Å spille eller høre et strenginstrument i en drøm representerer løgner. Å spille dem i ens hus i en drøm representerer en ulykke som kommer til den familien. Det sies også at å spille et slikt instrument i en drøm også betyr å vinne berømmelse og presidere over andre, selv om det også kan betegne nød for spilleren. Hvis en streng av et slikt instrument bryter i en drøm, betyr det avslapning og lettelse fra stress. En ødelagt streng av en lut eller en gitar eller lignende instrument i en drøm representerer en dyrebar eiendom som får eierne en hodepine. Hver gang han husker det, lider han av halsbrann eller magesmerter. Å se et slikt instrument av en lekmann eller en hardtarbeidende person i en drøm betyr trøst og en leksjon å lære av livet. Å se det av en insolent person i en drøm betyr ytterligere korrupsjon, mens hvis en tyrann eller en urettferdig person ser det i en drøm, betyr det å undertrykke andre, terrorisere dem og avskaffe dem fra deres familier. (Se også Banjo | Musiker)…

…(Autoritet | Mace) Et septer i en drøm betyr god oppførsel, etterligger det ledende eksemplet til profeten Muhammed, som skal være fred, reise seg til en høy rangering eller bli en autoritet. Et septer i en drøm kan også representere en vill sønn, en skjev mann eller en hykler. Å spille med et septer i drømmen betyr å bruke hjelpen fra en slik person og hjelpe ham til å legge hender på sine rivaler. Den krosere representerer det menneskelige hjertet og personalet representerer menneskets tunge. Å spille med et septer i en drøm betyr altså å spille etter ønske. Uansett hva som kan påvirke et septer i en drøm, kan tolkes som å påvirke ens sønn eller hans tunge. Hvis man ser seg selv slå en liten ball med et septer, eller leke med en ball i drømmen sin, representerer det en tvist med kona, eller en kamp med en hyklersk person. Et septer i en drøm indikerer også tilstedeværelsen av jinn-ånder, kriger, ødeleggelser, eller det kan representere fordeler fra fortiden. Å treffe noen med et septer i drømmen betyr å få det man ønsker fra ham, men gjennom skjeve måter. Hvis man ser sin guvernør eller sjefen sin bære et septer i drøm, betyr det at han blir utnevnt til å lede et viktig prosjekt….

…(Strengeinstrumenter | Gitar | Lute | Mandolin) I en drøm representerer en banjo folks felles virksomhet, dobbelthandling, samvittighetsfullhet, utroskap, spille sjakk, trolldom, et medium, fremkalling av ånder, roper på jinn-ånder, å være besatt av jinns eller lignende effekter. En banjo i en drøm representerer også lederen for et slikt band med mennesker, og det betegner nød og sorg. Å spille en banjo med strenger laget av dyrs tarmer i en drøm representerer også en klok mann som formaner eller irettesetter mennesker. Å spille en banjo i en drøm betyr også sorg. Å trykke på en banjo i en drøm betegner nostalgi. Å lytte til musikken til en banjo i en drøm betyr å vende oppmerksomheten mot løgner. (Se også Musiker | Strengeinstrumenter)…

Hvis du drømmer om å spille en banjo det representerer glede og lykke som du vil motta fra dine venner, familie og de du elsker. Hvis du har sett andre spille banjo betegner en flukt. Alternativt, veldig snart vil du møte noen du virkelig liker, og dette vil bli veldig vakker kjærlighetshistorie. Gjør dere klare for den fantastiske kjærlighetens reise, da det vil bringe glede og lykke til dere begge.

…I en drøm representerer en trommeslager festligheter og glede. Hvis en trommeslager besøker en syk person i en drøm, betyr det at sistnevnte om kort tid vil dø og at trommer vil spille i begravelsen hans. På den annen side kan det bety at den syke kan komme seg, og at folk vil glede seg over sin restitusjon og spille musikk og trommer for å uttrykke sin glede. En trommeslager i en drøm kan også representere noen som bringer nyhetene. Å se en trommeslager i en drøm kan også betegne en kolikkesykdom. En trommeslager i en drøm representerer også en sterk og en alarmerende person. En trommeslager i en drøm kan også tolkes som magen, eller noen som bringer falske nyheter, eller en anskaffer, eller noen som kaller folk til usannhet. (Se også Trommel)…

…Et valnøttre i en drøm representerer en gjerrig utlending, en backbiter, en bakvaskelse, en vanskelig person som bare bryr seg om sine egoistiske interesser. En valnøtt i en drøm representerer også en sunn kropp, eller det kan bety omfattende reiser. Å spille med valnøtt i en drøm betyr å spille med ulovlig inntjening. Hvis en kvinne ser et valnøttre i drømmen, betyr det lang levetid. En valnøtt i en drøm betyr også en ektemann. Knuste valnøtter i en drøm betyr enkle penger. Å spise pekannøtter fra et hickory-tre i en drøm betyr å snakke sannheten….

Når du drømmer om å spille med ballen representerer det oppfyllelsen. Den andre betydningen av denne drømmen kan representere deg koblepå i din subliminal verden. Hvis du drømmer om å se andre spille med ballen, viser det at du ikke bør være redd for å ta ledelsen i ulike situasjoner i livet ditt. Denne drømmen viser at du ikke stoler på deg selv og er redd for å ta risiko. Pass på å passere denne barrieren, prøv å handle uten å tenke på konsekvenser, og bare da vil du være i stand til å være bravier.

Å spille bass, når du drømmer, har den symbolske betydningen av balansert liv. Å spille med bassen antyder også rytmen og rytmen av lidenskap. Sang bass, når du drømmer, har betydning av konsentrasjon og motivasjon. Sang viser en solid forberedelse til hva som venter på deg i fremtiden.

…(Sprett | hopp | sprang) Å se seg hoppe på det ene beinet i en drøm betyr å flytte fra et gammelt sted til et nytt. Hvis man tar et bredt sprang med ett hopp i drømmen, betyr det reiser. Å hoppe på et ben på grunn av en sykdom eller en svekkelse i en drøm, betyr tap av halvparten av ens penger og eiendommer og at det er vanskelig å opprettholde ens behov med balansen. Å spille fotball eller hoppe med en ball, eller hoppe mens du utfører akrobatiske øvelser, eller gymnastiske bragder i en drøm, betyr overskudd eller fordeler for noen som er vant til å spille slike spill, eller delta i slik trening. Ellers kan det bety å møte farlig eller alvorlig motgang. I en drøm betyr å hoppe fra sted til sted også falske nyheter, fremstilte beskyldninger, skifte stemning med ens venner eller finne seg selv lei seg med dem. Hvis man hopper over en vegg i en drøm, betyr det at han vil endre seg fra en troende til en vantro eller følge råd fra en vantro. (Se også Hopp)…

…(Å satse | Kaste partier | Spill | Risiko) Å spille i en drøm betegner noe grunnløst, nød, usannhet eller et uoppnåelig mål. Hvis man satser penger eller noe med en motstander og vinner sin innsats i en drøm, betyr det at han vil overvinne ham. Generelt sett betyr å satse eller spille i en drøm krangel, tvister, oppetthet eller kval i våkenhet. (Se også Casting lots | Distress | Games | Uptight | Worries)…

Drømmen om å spille Tetris symboliserer livssituasjoner der du utfordrer deg selv til å prøve å løse eller organisere livet ditt perfekt. Føler seg bra, beviser seg selv prøver å oppnå noe perfekt mens ikke ønsker andre mennesker. Tetris kan også representere bekymringsløse følelser om en rask læring personlig situasjon eller miljø som du trenger for å være perfekt. Negativt kan Tetris være et tegn på at du føler deg frustrert når du prøver å bevise for deg selv at du kan gjøre noe perfekt. Det kan også være representasjon av for mye spiller med noe nesten perfekt. Overveldende deg selv prøver å gjøre alt passer sammen. Eksempel: En ung mann drømte om å spille Tetris og vinne. I det virkelige liv flyttet han ut av sin autoritære fars hus med en stor sum penger og prøvde å starte sin egen virksomhet. Å starte virksomheten ut av ingensteds var svært utfordrende med mange feil, men han elsket det og gikk gjennom mye suksess å få de mange fasetter av sin virksomhet kjører jevnt synkronisert.

…(Baseball | Basketball | Cricket ball | Fotball | Glob | Golf ball | Håndball | Ping- Pong ball | Pushball | Snowball | Tennis ball | Volleyball) En ball i en drøm betegner en tvist, et argument, en kamp for å kontrollere verden og ressursene. Noen vil ønske det, og andre vil avvise det. En ball i en drøm kan også betegne reiser eller flytte mellom steder. Vanligvis representerer en ball i en drøm en mann. Hvis det er laget av skinn, representerer det en leder, en sjef eller en lærd. Å spille ball i en drøm betyr en kamp. (Se også spill)…

…(Et fjell med kortsvinget og en kraftig fugl | Fjellvaktel | Partridge | Kvinne) I en drøm representerer en fjellvaktel en tyv, en fortrolig eller en hallik som i all hemmelighet driver sin virksomhet med å oppfordre klienter til sine prostituerte . Imidlertid representerer en vaktel i en drøm også en velsignet mat, et svar på ens bønner, avvise en ulykke eller overvinne en motgang. I drømmetydning kunne en vaktel også representere en dobbel ansikt. Hvis en hobbysnekker finner seg i å forsøke å høre gråten til en vaktel i en drøm, betyr det fortjeneste fra mistenkelige kilder, eller inntekter tjent med å resitere dikt, synge, spille, eller det kan bety ødeleggelser. I denne forstand kan det å se en vaktel i en drøm representere en forbrytelse som er straffbar med død eller livsvarig fengsel….

College drømmen symboliserer problemer eller situasjoner i livet ditt at du gir alvorlig refleksjon som vil være til nytte for deg og øke din status eller makt. Det kan også representere velfortjent avslapning, suksess eller kompensasjon for hardt arbeid. College i en drøm kan være et tegn på at du er for opptatt eller fokusert på et problem som er som lar deg forbedre deg selv eller dra nytte på noen måte. Det kan være lurt å vise frem ferdighetene dine eller ta en velfortjent pause. College drømmer er vanlig når folk lærer nye ferdigheter, arbeidsprosjekter som tillater dem å få noen form for etterbehandling. Du har kanskje jobbet hardt for å vinne noe, og nå vil du spille med det.

Drømmen om hitchhiking symboliserer å bruke andre til å oppnå mål. Det kan være en person eller situasjon som lar deg føle en bestemt måte eller å oppnå et mål uten noen alvorlig forpliktelse av din egen. Hitchhiking kan være et tegn på at du kanskje ikke vil fokusere all energi eller ressurser på målene dine. Du foretrekker kanskje å smake eller smake noe før du forplikter deg fullt ut. Du vil kunne spille med muligheter eller bruke andres ressurser før du faktisk hopper på noe. Eksempel: En kvinne som var interessert i offentlig tjeneste, drømte om en backpacker samtidig som hun ble involvert i frivillig arbeid. Møteren reflekterer sin interesse for å bruke samfunnshuset til å utføre offentlig tjeneste uten å måtte forplikte seg til politikk på alvor.

Hvis du drømte om å se en baseballkamp, indikerer det rolig og balansert trygghet. Spillet er et symbol på glatt og bestilt på plass. Vanligvis når drømmeren ser seg selv spille et spill han viser at du ikke ser en hensikt med livet hans. Noen ganger er det vanskelig å vite hva du vil og sette dine mål, vel vitende om at de vil oppfylle dine ønsker og ønsker. I virkeligheten, folk ofte sammenligne baseball til sex, som betydningen av noen sette et mål å nå målet. Tenk på, at drømmen din kan indikere seksuelle lyster som du har, og ikke du være i stand til å uttrykke dem.

Se betydningen av å spille kort