…(Phantom | Spook) Et spøkelse i en drøm representerer penger tjent fra en vennlig person. Hvis en gravid kvinne ser et spøkelse i drømmen, betyr det at hun vil føde en sønn. (Se også Mirage)…

Drømmen om et spøkelse symboliserer problemer fra din fortid som er uløst og fortsatt påvirker deg. Smertefulle minner, skyldfølelse, uoppfylt romantikk, folk du ikke kan tilgi, hate, sinne eller skam. Et problem som fortsatt hjemsøker deg. Drømmen om å være et spøkelse symboliserer dine følelser av å være ute av stand til å gjøre det du ønsket. Noe ofret deres ånder, håp og ønsker og etterlot seg selv å føle seg ufullstendig eller misfornøyd.

(Spøkelse) Et fantom i en drøm representerer penger man vil tjene fra en vennlig person. Hvis en gravid kvinne ser et fantom i drømmen, betyr det at hun vil få en sønn. (Se også Mirage)…

generelt symboliserer spøkelser aspekter av deg selv som du frykter. Dette kan innebære et smertefullt minne, skyldfølelse eller noen undertrykte tanker. Du kan være redd for død og død. Alternativt er spøkelser representative for noe som ikke lenger kan oppnås eller innenfor rekkevidde. Det indikerer en følelse av frakobling fra liv og samfunn. Denne drømmen kan være en oppfordring til deg å gå videre og forlate utdaterte moduser av tanke og oppførsel. Hvis du sov og drømmer om at i drømmen får du til å røre et spøkelse, men forsvinner, indikerer det at du tar skritt for å gjenkjenne noen smertefulle eller undertrykte tanker, selv om du ikke er klar til å konfrontere dem fullt ut. Å drømme eller se i drømmen, spøkelset til en levende slektning eller venn, betyr at du står i fare for onde handlinger av den personen. Drømmer om spøkelset, eller ser i drømmen noe som ligner på ånden av en død person tolkes som symbolikk av samvittighet beklager for å ha gjort noe galt med den personen. Kanskje du har en følelse av skyld om tidligere forhold til den aktuelle personen. Alternativt kan denne drømmen bety at du har følelsen av skuffelse, og du har ønsker at situasjonen kan være annerledes.

Å drømme og se et spøkelse, når du drømmer, er nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer skyld, frykt og/eller undertrykte minner. Din drøm er å tjene som et middel for deg å møte din frykt, og derfor er det viktig å ta hensyn til budskapet som spøkelset prøver å formidle. Hvis du ønsker å bedre forstå drømmen din, vennligst les om spøkelset.