For å bedre forstå denne drømmen, les også snøstormens tolkninger.

Se betydningen av Blizzard

Drømmen om en snøstorm symboliserer forferdelighet eller tøffe forhold som fører til all sin styrke eller ressurser til å krysse. Du kan oppleve en svært ubehagelig endring eller rensing opplevelse som du må gi alt for å overleve. Du kan føle deg ekskludert og utelatt. Følelsesmessig kulde og likegyldighet til dine følelser. Det kan også være representasjon av mangel på kjærlighet eller varme i et forhold.

…Å kjøpe en beholder med is under et varmt vær i en drøm betyr overskudd som vil gi finansiell stabilitet i ens familie, eller høre gode nyheter som vil trøste og kjøle hjertet. Vinteris i en drøm betyr å vaske bort ens vansker og problemer. Det betyr også å tvinge ens betingelser på sine motstandere. En snøstorm som kulminerer med isete veier, fryser og hindrer trafikken i en drøm, betyr økonomisk depresjon og bremsing av reisebransjen. Ice in a dream representerer også menns utholdenhet. Å fylle en gryte med vann for å lage is i en drøm betyr å spare penger, eller låse en kiste….

…Snø i en drøm betyr overskudd, eller det kan bety en kur for en sykdom. Hvis snø og ild sameksistere ved siden av hverandre i en drøm, representerer de kjærlighet, lidenskap og kameratskap. Hvis man ser snø i sesongen sin, betyr det å vaske bort vanskeligheter og utsette fiender eller sjalu følgesvenner. Å se snø på annet enn vintertid i en drøm betyr en sykdom, lammelse eller hindringer som hindrer ens reiseplaner, eller det kan bety lidelser, banning eller bedrag. En kraftig snøstorm i en drøm betyr undertrykkelse, mens et lite snøfall eller uklar betyr fordeler for ens by. Å smelte snø i en drøm betyr spredning av kvaler, eller det kan bety slutten på depresjonen. Som regn er snø i en drøm et tegn på guddommelig barmhjertighet og en god høst. Når det er tungt, representerer det en ulykke, og når det er lett, er det en velsignelse. Å stå under et snøfall i en drøm, betyr fiendens slag. (Se også Snowball)…