Snø i en drøm betyr overskudd, eller det kan bety en kur for en sykdom. Hvis snø og ild sameksistere ved siden av hverandre i en drøm, representerer de kjærlighet, lidenskap og kameratskap. Hvis man ser snø i sesongen sin, betyr det å vaske bort vanskeligheter og utsette fiender eller sjalu følgesvenner. Å se snø på annet enn vintertid i en drøm betyr en sykdom, lammelse eller hindringer som hindrer ens reiseplaner, eller det kan bety lidelser, banning eller bedrag. En kraftig snøstorm i en drøm betyr undertrykkelse, mens et lite snøfall eller uklar betyr fordeler for ens by. Å smelte snø i en drøm betyr spredning av kvaler, eller det kan bety slutten på depresjonen. Som regn er snø i en drøm et tegn på guddommelig barmhjertighet og en god høst. Når det er tungt, representerer det en ulykke, og når det er lett, er det en velsignelse. Å stå under et snøfall i en drøm, betyr fiendens slag. (Se også Snowball)…

Å se snø i drømmen symboliserer en ny begynnelse eller rensing av et område av livet ditt. En ny følelse av sikkerhet eller en ny sjanse. Noe har kommet til en slutt. En ny følelse av klarhet. Alternativt kan snø symbolisere ro og åndelig fred. Negativt kan snø reflektere hvor hardt eller kaldt en renslighet er opplevelse. En veldig ubehagelig ny begynnelse eller følelse som om du blir straffet. Følelsesmessig isolasjon. Snøsmelting symboliserer hindringer eller frykt som oppløses. Drømmen om å spille i snøen representerer glede eller avslapning etter en urovekkende opplevelse. Alternativt er drømmen et tegn på at du utnytter en mulighet. Drømmer om å finne noe i snøen symboliserer oppdagelsen av skjulte talenter eller evner i deg selv. Du kan ha oppdaget en ny mulighet. Det kan også være representasjon av nye følelser av aksept eller tilgivelse etter en vanskelig opplevelse. Eksempel: En mann drømte om å se snø falle på en gate. I det virkelige liv hadde han løst et irriterende helseproblem. Den fallende snøen reflekterte den nye begynnelsen med forbedring av hans helse.

Drømmen om en snø spade symboliserer ditt forsøk på å redusere alvorlighetsgraden eller grovhet av en opplevelse. Å gi deg selv plass eller gjøre ting enklere under en opplevelse du føler er forferdelig. Prøver ditt beste for å grave deg ut av et problem som har oversvømmet deg. Alternativt kan en snøspade reflektere prøver sitt beste for å gå videre etter en negativ opplevelse.

Snøen i en drøm betegner meningsløse følelser og lengsler etter noe viktig i livet ditt. Kanskje drømmen antyder at du lar alt gå, inkludert dine følelser, tanker og følelser. Snøen kan også indikere følelsen av ensomhet, enkelhet. Å se snøen som smelter betegner de triste følelsene som går bort. Du kommer sikkert til et punkt hvor du ikke lenger er redd for hvem du er. Hvis snøen er hvit og ren, betyr det at du er i fred og ro. Hvis du lekte i snøen, så betyr det at du må ha litt lykkelig tid i livet ditt. Hvis du har funnet noe verdifullt i en drøm, så betyr det at du står overfor nye og spennende ideer i livet.

Drømmen om snøhvit kan representere følelser om å være våken eller inspirert av en perfekt person i livet ditt. For eksempel drømte en kvinne om snøhvit fordi hun følte at den andre mannen våknet med kjærlighet. Negativt kan snøhvit reflektere følelser om at du eller noen er en annen veldig perfekt eller følsom for å måtte møte et problem selv. Et tegn på at du er veldig opptatt av å tro at du må vente på at noen andre skal løse dine problemer perfekt.

Drømmen om pløying symboliserer sin raske rytme gjennom noe vanskelig. Få problemet ditt så fort eller så kraftig som mulig. Ønsker å gjøre en ny start eller endring. Negativt kan pløying være et tegn på at du kjører et problem. Drømmen om å pløye snø representerer det raske tempoet du prøver å komme forbi noe. En rensing eller fornyelse har skjedd, og du kan være et løp, gå for livet ditt.

Drømmen, der du ser bremsene som svikter, betegner at du har mistet kontrollen over ditt eget liv. Kanskje du står overfor omstendigheter som ikke er gunstige for deg, eller du ikke betaler nok oppmerksomhet til ansvaret i ditt eget liv. Hvis det var noen andre i en drøm, og bremsene mislyktes for ham, så viser det at noen andre styrer sitt eget liv. Bør du sikkert revurdere hvordan du ønsker å leve, bli kontrollert av andre eller leve din egen? Det er alltid den beste beslutningen å være herre over ditt daglige liv, ellers vil du ikke være lykkelig, noe som gir andre mennesker mye av kraften i livet ditt. Hvis bremsene bare har sviktet en stund, betyr det at du bare må håndtere mindre og midlertidige problemer i livet ditt. Hvis du eller noen andre har kuttet bremsene, så viser det de uimponerende følelser og følelser. Hvis bremsene har sviktet for noen andre i en drøm, og du har sett det på avstand, så viser det at du ikke kan låne en hånd til de som trenger det. Ikke bekymre deg, fordi den personen må løse alle dine problemer alene. Bremsene som mislyktes i en drøm, på grunn av de forferdelige værforholdene som regn eller snø, symboliserer tingene i livet ditt, har du ingen makt til å kontrollere.

Drømmen om smeltende is symboliserer utfoldelse av problemer eller usikkerhet. Områder av livet ditt som er undertrykt eller frosset er langsomt flater ut. Drømmen om smeltende snø symboliserer langsom tilbaketrekking av en fase av balanse eller rensing av livet ditt. En forferdelig rengjøringsopplevelse kan være slutt. En fase av fornyelse begynner å komme til en slutt. Drømmen om faste objekter eller smeltende mennesker symboliserer aspekter av seg selv som forsvinner eller sakte går bort.

For å se is eller snø bli flytende av varme, betyr det at du slipper taket eller slipper ut negative eller kalde følelser som du har følt. Du varmer opp til en situasjon.

Drømmen om vinteren symboliserer utfordringene eller vanskelighetene du holder ut i det virkelige liv. Du kan stå overfor et problem som er helt utilgivelig eller krever absolutt perfeksjon. En situasjon som føles forferdelig. Du kan føle deg isolert og ensom. Negativt kan vinteren reflektere hvor hard eller kald renslighet er opplevelse. En veldig ubehagelig ny begynnelse eller følelse som om du blir straffet. Når du ser vinteren kan det peke på helseproblemer, økonomiske problemer, et tap eller en situasjon som du ydmyker. Positivt, vinteren kan representere en ny begynnelse eller rensing av et område av livet ditt. En ny følelse av sikkerhet eller en ny sjanse. Noe har kommet til en slutt. En ny følelse av klarhet. Alternativt kan snø symbolisere ro og åndelig fred.

Drømmen om en vinterfrakk symboliserer hvordan du beskytter deg mentalt og følelsesmessig i tider med motgang. Hvordan forsvarer eller beskytter du deg mot en forferdelig situasjon. Snø og vinter peker på en rensing eller rensing av negativisme i livet ditt. En vinterfrakk gjenspeiler dine tanker, følelser eller vaner når du prøver å takle den.

…(Skaperverk | Nedre verden | Materiell | Kvinne) I en drøm representerer verden en kvinne, og en kvinne representerer verden. Hvis man ser seg selv gå av fra denne verden i en drøm, betyr det at han kan skille seg fra sin kone. Hvis man ser verden som totalt ødelagt og at han er den eneste gjenværende sjelen i den i en drøm, betyr det at han kan miste synet. Hvis man ser ut som om hele verden er plassert foran ham for å ta det han ønsker fra den i en drøm, betyr det at han kan bli fattig, eller at han kan dø kort tid etter den drømmen. Å se verden i en drøm betyr også distraksjoner, vitser, bedrag, arroganse, negere løfter, svikte ens løfter, tyveri, juks, lureri, lidelser, en prostituert, motgang, sykdom, betale bøter, mental depresjon, begrensninger, avtaler, oppsigelser, eller skuffelser. Det kan også tolkes som ens kone, barn, materiell vekst, suksess, god høst, oppvåkning, seier, kjærlighet eller en elskede med to ansikter. Enten verden fremstår som vakker eller stygg i ens drøm, kan det bety noen av de ovennevnte tolkningene. Å se verden i ens drøm kan også være en guddommelig veiledning, og snø personen det han eller hun må se og forstå i denne verden. Hvis man ser seg gå fra verden i drømmen, betyr det at han kan bli en gjenforenet. Hvis man omfavner verden i drømmen, betyr det at han rikelig tilfredsstiller sitt ønske om den. Hvis man ser seg selv løpe etter det og verden løpe fra ham i drømmen, betyr det at verden til slutt vil lure ham og føre ham i fristelse. I en drøm representerer verden også den hellige Koranen, som er denne verdens strålende fullmåne. (Se også Reiser)…

(Se Ball | Snø)