Drømmen med stearinlysvoks viser mange av aktivitetene som drømmeren har i sitt våkne liv. Du må kanskje gjøre mindre aktivitet og jobbe hardere. På den annen side indikerer lyset tiden som ikke lenger eksisterer og bare minner igjen.

Å forlate et hotell i drømmen symboliserer at tankegangen din fokuserer på å ha ting for deg. Det kan også være representasjon av ditt ønske om å alltid ha noe enkelt. Positivt, et hotell peker på automatisering eller god seiling. Negativt, et hotell reflekterer ved hjelp av mennesker eller latskap. Et hotell er ofte et tegn på at hardt arbeid, disiplin, respekt for andre eller prinsipper ikke er en prioritet. Eksempel: En mann drømte om å være i kjelleren på et hotell. I det våkne livet var han rethinking om å lure regjeringen til å gi ham en større refusjon etter at de skremte ham ved å stille spørsmål ved hans selvangivelse. Kjelleren på hotellet representerte frykten han led mens han prøvde å få enkle penger.

Drømmen om et turistmål symboliserer noe i livet ditt som interesserer deg eller andre mennesker på fritid, seiling eller utsjekking. Det er morsomt å se på eller tilbringe tid med noe pent, friskt eller uvanlig. Et hyggelig skue. Eksempel: En mann drømte om å ville kjøpe et turistmål. I det virkelige liv tenkte han på å kjøpe et populært nettsted.

Drømmen om seiling symboliserer din evne til å navigere fra usikkerhet eller negative situasjoner. Hvor godt du er i stand til å håndtere problemene med vanskelig liv. Jevn navigering gjennom hardt vann er et tegn på at du overvinner vanskeligheter. Drømmen om å navigere i ukjent farvann symboliserer stabilitet når du står overfor usikre situasjoner du aldri har opplevd før. Mangel på erfaring, men de manipulerer seg selv godt.

Drømmen om en båt symboliserer din evne til å håndtere negative følelser eller håndtere negative situasjoner. Hvordan du navigerer negativisme i livet ditt. Din metode for å møte problemer. Tenk på tilstanden til vannet og hvordan det kan speile ditt våkne liv. Er det rolig eller voldelig? Lys eller mørk? Opplever du god seiling?. Alternativt kan en båt reflektere sin beredskap til å møte problemer eller håndtere de negative aspektene ved seg selv. En synkende båt kan reflektere problemer i kjølvannet som har overveldet eller negative følelser som er for mye å bære.