Drømmen om en sykehus parkeringsplass symboliserer problemer med healing eller fremgang som du er fast med eller sliter med å gå videre med. En del bil på sykehusets parkeringsplass gjenspeiler områder av livet ditt som motiverer endringen. Eksempel: En mann drømte om å gå gjennom en sykehusparkeringsplassen. I det virkelige liv slet han med å slutte å røyke marihuana. På sykehusets parkeringsplass gjenspeiler den konstante kampen for røykere med å gi opp luke før du gjør mer alvorlige endringer.

Drømmen om sigaretter symboliserer vanedannende tankemønstre, dårlige vaner eller noe som føles følelsesmessig avhengig. Å merke seg å gjøre noe du vet er galt. Å ha problemer med å gi opp noe du vet kan ikke være i din langsiktige interesse. Røyking i drømmer kan gjenspeile utskeielser, utroskap, flørting, seksuelle utskeielser eller maktmisbruk. En sigarett i en drøm kan være et tegn på at det er på tide å kutte litt eller vise litt hard ærlighet. Eksempel: En kvinne drømte om å røyke en sigarett. I det virkelige liv flørtet hun med en mann da hun allerede hadde en kjæreste. Eksempel 2: En mann drømte om å røyke en sigarett. I det virkelige liv gjennomgikk han åndelige tester, som involverte avholdenhet og var fortsatt av og til onanert.

Når du drømmer om å røyke og deretter bruke et askebeger betyr at du ønsker å bli kvitt dine gamle følelser og tilnærminger. Med andre ord representerer denne drømmen ditt ønske om å glemme de tingene som har skjedd i det siste og krever å gå videre. Alternativt representerer den drømmen relasjoner du har vært i, og nå er det ikke lenger, fordi de var for vanskelige å holde seg på sporet. Den andre mulige betydningen av denne drømmen er ditt ønske og prøve å slutte å røyke.

Drømmen om hagearbeid symboliserer din bekymring eller følsomhet om noe positivt i livet ditt som blir bemerket som feilfri. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. Det kan også være representasjon av vedlikehold og polering av et område av livet ditt. Drømmen om å plante en blomsterhage symboliserer en bekymring eller følsomhet om et område av livet ditt blir lagt merke til i et positivt lys. Ønsker beundring, respekt, ros eller godkjenning. Dyrke et godt rykte. Drømmen om å plante en grønnsakshage symboliserer livssituasjoner der forberedelser eller handlinger blir gjort for å opprettholde den på lang sikt. Hvis luke ut av hagen kan gjenspeile vedlikehold og polering av noen viktige områder av livet ditt som du har neglisjert for en stund. Eksempel: En mann drømte om å se en nyplantet grønnsakshage med babyplanter. I det virkelige liv oppdaget han en ny måte å tjene til livets opphold på etter å ha mistet alt han hadde.

Hvis du er luke i drømmen din, er dette et tegn på at det er på tide for deg å bli kvitt dårlige vaner, negativ holdning fordi det er på tide å gå inn i den nye perioden i livet ditt og vokse som en klok personlighet. Dette er den tiden da begynnelsen og basen vil være svært viktig fordi det vil bygge nye relasjoner eller liv. Hvis du ser tørkede ugress, viser dette ditt tapte vennskap.

Drømmen om et sykehus symboliserer et sett med sinn som er alvorlig om å fikse problemer. Det gjenspeiler forsøk på å gjøre alt du kan møte et problem eller en situasjon som tvinger nødvendig endring. Et sykehus er et tegn på at du gjør endringer som fremmer fysisk, følelsesmessig eller psykologisk velvære og en mer balansert livsstil. Det kan også være et tegn på at den nåværende situasjonen tvinger deg til å gjøre positive endringer uansett hva du føler om det. Svikt i medisinske prosedyrer eller operasjoner symboliserer feil eller feil i riktig adressering problemer. Du prøver kanskje å finne en rask løsning som ikke løser det faktiske problemet. Eksempel: En mann, jeg drømmer om å gå til sykehuset. I det virkelige liv prøvde han å få ham raskere ved å røyke marihuana.

Hvis du røykte i en drøm, så kan det representere den virkelige vanen med å røyke i ditt våkne liv. Hvis du ikke er røyker, men fortsatt røyker i en drøm, betyr det at du føler deg kvalm over noen ting du har gjort.

Drømmen om en røntgen som symboliserer dyp gransking eller diskriminering. Analyse at det ikke kan være noen flukt. Å være ute av stand til å unngå sannheten. Du står kanskje overfor en situasjon der ingenting kan skjules. Negativt kan en røntgen reflektere feil eller pinlig informasjon som du ikke kan unngå å bli avslørt. Du kan seriøst revurdere din tro eller handlinger. En situasjon kan tvinge deg til å se under overflaten. Eksempel: En kvinne drømte om å se en røntgen av lungene og innse at lungene hennes var svarte Tom. I det virkelige liv gjorde hun en seriøs vurdering av å slutte å røyke. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se en person som holder røntgen av lungene inne i en smokey utseende kube. Da hun vekket henne, begynte hun å føle at røyking var en veldig dårlig idé for langsiktig helse.

Å se i drømmen din representerer en uønsket kvalitet på deg selv der du må møte. Kanskje denne kvaliteten er skapt av en uønsket situasjon i livet ditt. Alternativt kan det være en smart observasjon av ditt underbevisste sinn for å røyke marihuana. På et positivt notat kan også representere kvaliteten på å kunne holde noe tett. I tillegg betyr det også lang levetid. Se også.

nyttårsdrøm symboliserer hendelser eller livserfaringer, hvor du har muligheten til å starte på nytt og tenke annerledes. En drøm på nyttårsaften gjenspeiler en mulighet til å forandre seg. Eksempel: En kvinne drømte på nyttårsaften. I virkeligheten planla hun å slutte å røyke. Eksempel 2: En kvinne drømte om nyttårsfeiringen. I det virkelige liv hadde hun bare hatt en fantastisk kveld å danse etter å ha slått opp med kjæresten sin.

Drømmen om Jesus symboliserer et aspekt av seg selv som gjør ham ofre eller gjør alt for å gi opp noe. Helle ting inn i livet som er uønsket eller unødvendig. Jesus peker på å forlate negative vaner eller flykte fra negativisme generelt. Eksempel: En ung mann drømte om å se Jesus. I virkeligheten prøvde hun å slutte å røyke.