drømmen med en bue og pil symboliserer mål, planer og forberedelser du gjør eller setter av deg selv. For formålet med perfeksjon eller nøyaktig hva det er du ønsker. Hvis en dårlig eller ond person bruker en bue og pil i en drøm symboliserer et aspekt av hans personlighet med mål eller planer som ikke er av interesse for ham, eller er kontraproduktive. Det kan også gjenspeile noen som tror det er for målet om å oppnå det. Hvis en bue og pil brukes til et bremsevindu symboliserer dine mål og planer de gjør det vanskelig for deg å forstå din nåværende situasjon eller ta smarte beslutninger om fremtiden.

pil og bue i en drøm, er komponentene i rollene til menn og kvinner som berøres under samleie. Kanskje en av disse komponentene er ute av kontroll, og det er ingen harmoni når de elsker. På den annen side kan drømmen indikere aggresjon, frustrasjon og stress. Kanskje du prøver å avslutte.

Drømmen med en pil symboliserer energien rettet mot et mål eller tiltak for å oppnå noe. Hva gjør du for å få det du vil ha. Drømmen om å skyte en pil representerer å handle mot et mål eller resultat. Målrett eller uthev noe. Plukk opp dine mål, drømmen om å bli skutt med en pil symboliserer følelsen av å bli skutt eller målrettet. Drømmen om en ødelagt pil symboliserer skuffelser eller impotens for å oppnå dine mål. Drømmen med en pil symboliserer problemene eller problemene som blir påpekt for deg. Det kan også være representasjon av introspeksjon retning som du bør ta i livet ditt.

…I en drøm betyr piler meldinger, en messenger, skrifter, seier over ens fiende. Hvis en kvinne ser mannens piler i sitret i en drøm, betyr det at mannen hennes har vendt seg bort fra henne. Piler i en drøm er også en indikator eller en guide. Å se en pil utenfor sitret, betyr at du ikke klarer å utføre ens plikt eller manglende evne til å levere budskapet. Å skyte piler i en drøm betyr å skrive brev. Hvis man skyter en pil, men ikke klarer å treffe målet sitt i drømmen, betyr det at han vil sende en messenger for å gjøre noe, og hans messenger vil ikke levere. Hvis man ser en kvinne skyte ham med en pil i en drøm, betyr det at hun viser vennlighet mot ham, og at han derfor kan bli forelsket i henne, eller at han kan gifte seg med henne. Hvis man skyter en pil og treffer målet sitt i en drøm, betyr det at han når målet sitt, eller hvis han ønsker å få et barn, betyr det at han vil føde en sønn. En pil i en drøm representerer også en messenger, overskudd, en sønn, lang levetid eller nye klær. Hvis pilene er laget av siv i ens drøm, betyr de usannhet og prelling. Hvis de har pilspisser i drømmen, så representerer de en snakkesalig person som hvis han treffer målet sitt, betyr det at han gjør det han sier. Hvis pilspissen bryter i drømmen, betyr det at han bare snakker for å beskytte seg mot andres piler. Hvis pilen er laget av gull i drømmen, betyr det at han sender en melding til en kvinne på grunn av en annen kvinne. Pilspissen i en drøm representerer styrke, kraft eller forstyrrelse. Pilene i seg selv i en drøm betyr også frykten for en utsending for livet hans. Å kaste piler i en drøm betyr å baksnakke andre og baktale dem. (Se også Archer | Skyting av piler)…

Hvis du ser en pil i drømmen din, representerer den hvordan du kan oppnå noe du leter etter. Denne drømmen symboliserer din tvil du har og ubalansen. Enten du drømmer om brukket eller gammel pil representerer frustrasjon og fiasko i fremtiden. Dette er et tegn på at du kan tenke på noe som ikke på samme måte som du pleide å tenke før noe spesifikt. Hvis du ser en pil med to hoder, betyr det at det er en kontrakt mellom tankene dine. Sørg for at du tenker på alle visninger. Skolen av psykologer forklarer en pil som et symbol på penis og dens evne til å overvinne.

…I en drøm betyr en bue reiser, en bror, en kone, en sønn eller nærhet til noen. En dekket bue i en drøm betyr at kona er gravid. Hvis en gravid kvinne overlater en mann en bue i en drøm, betyr det at hun vil bli gravid fra ham. Hvis en gravid kvinne overlater mannen sin en bue i en drøm, betyr det at hun vil levere en gutt. Å strekke strengene til en bue i en drøm betyr lang levetid. Å strekke den uten pil i en drøm betyr planlegging! å reise. En ødelagt bue i en drøm indikerer døden til en bror, en forretningspartner eller en sønn. En bue er ødelagt bue i en drøm betyr at en ulykke kan føre til at hånden til en bror eller en forretningspartner blir brudd. Å holde en ødelagt bue i en drøm betyr å miste jobben eller stenge virksomheten. Å se en ung mann feste en streng til en bue i en drøm representerer ens fiende. Å knytte en streng til en bue i en drøm betyr også ekteskap, mens det å løsrive en strengs bue i en drøm betyr skilsmisse. Å se seg selv stå foran en linjal med to buer lengde mellom seg betyr å motta en avtale. De to buer i en drøm representerer også ens øyenbryn. Å skyte piler med en bue i en drøm betyr å snakke galt om noe eller baksnakke noen. Å hugge en bue i en drøm betyr å forberede seg til å gifte seg eller få en sønn. Å skyte en pil og treffe ens mål i en drøm betyr å oppfylle ens behov, eller oppnå ens mål. Å selge ens bue og piler i en drøm betyr å prioritere ens religiøse liv fremfor det av hans verdslige. Å skyte hasselnøtter i en by i en drøm betyr å slå tilbake folk, mens å skyte hasselnøtter i skogen betyr å tjene lovlige penger på jakt. Å skyte piler foran rådhuset i en drøm betyr å slå tilbake eller baktale andre. Å skyte en due i en drøm betyr å baktale sin egen kone. Å bøye en bue i en drøm betyr å forberede seg på krig. (Se også øyenbryn)…

I drømmen er det å ha interaksjon med et høydepunkt et tegn på flaks. Alternativt å se et spir når du drømmer, kan det ha den symbolske betydningen av penis. Men mesteparten av tiden representerer drømmer om pil hans ambisiøse karakter, hans mål og hans prestasjoner. Det kan også indikere ditt håp om å løse ethvert problem eller avklare noen situasjon. Spire som et symbol med fallisk konnotasjon, indikerer også gode resultater i deres intime forhold.

…(Hog-lignende ulv) En hyene i en drøm representerer en voldsom, en urettferdig og en uredelig fiende hvis handlinger stammer fra direktiver om en ond og en stygg gammel heks. Hvis en ser seg ete kjøtt av hyene i en drøm, betyr det at han er forhekset og ikke vet det, selv om han ubevisst vil ønske seg og søke å være fri fra en så ond spell. Å ri hyena i en drøm betyr ekteskap. En halt hyene i en drøm representerer en heks, eller kona til en ukjent person, en arbeidsløs person, en loafer eller en juksemaker. Å ri hyena i en drøm betyr også å få autoritet. En hyene i en drøm kan også betegne å avsløre ens hemmeligheter, blande seg i folks virksomhet, utmattelse, en herkardroditisk person, en elendig kone eller en stygg, forræderisk og illojal kvinne. Når det tolkes til en kvinne, betyr det at man kan gifte seg med en slik kvinne. Å skyte en hyene med en pil i en drøm betyr tilsvarer en slik kvinne. Å kaste en stein eller en valnøtt på en hyene i en drøm, betyr å baktale en kvinne. Å slå en hyene med et sverd i en drøm betyr å surret mot en slik kvinne med dårlige ord. Å drikke hyenamelk i en drøm betyr lidelser ved en slik kvinnes hånd ved svik. Å knekke en hyene i en drøm betyr å gjøre forretninger med en slik kvinne, styre virksomheten hennes eller gifte seg med noen i familien. Å få tak i huden, beinene eller håret i en drøm, betyr å dra nytte av en slik kvinne og bruke henne for pengene sine. Hvis det er en mannlig hyene i drømmen, representerer den en kriminell og en foraktet person….

Når du drømmer om å se en bue og pil, symboliserer det dine mål og planer for fremtiden. Denne drømmen indikerer at du liker å bli planlagt, du er noen som alltid tenker to ganger før vil ta en viktig beslutning. Dette er et godt tegn, fordi hvis du har disse funksjonene vil du realisere dine drømmer.

…(Gnager | Tyv | Kvinne) En mus i en drøm representerer en oppløst og en syndig kvinne, en tyv eller noen som føler seg smigret når de utsetter folks privatliv. Å se en stor familie av mus i ens hus i en drøm betyr penger og velstand. Hvis man ser en mus spille i huset sitt hvor det er rikelig med mat i en drøm, betyr det lettelse og penger. Hvis en mus forlater huset sitt i en drøm, betyr det at velsignelser vil avvike fra det huset og inntektene vil avta. Å eie en kjæledyrmus i en drøm betyr å ha en tjener eller en husholderske. En svart mus og en hvit mus i en drøm representerer natten og dagen. Å se en mus med enten svart eller hvit farge som handler om sin egen virksomhet i dagslyset i en drøm, betyr lang levetid. Hvis man ser en mus nappe i ens plagg i en drøm, betyr det at man vil kunngjøre sine intensjoner eller mål. En mus som graver et hull i en drøm representerer en tyv. En mus i en drøm kan også representere en venninne, en opportunistisk kvinne eller en venninne som skjuler sine sanne intensjoner. Å fange en mus i en drøm betyr også å bli venn med en kvinne eller ekteskap. Mus i en drøm betyr også oppstemthet, eller ekstase med mindre de er av blandede farger. Mus i en drøm representerer også medlemmene i ens husstand. Å drepe eller fange en mus i en drøm betyr å dra nytte av en kvinne. Å kaste en stein eller skyte en pil mot en mus i en drøm betyr å baksnakke eller baktale en foraktelig kvinne, eller tilsvarende med at hun fremkaller det ulovlige. Å se en familie av mus inne i en brønn eller i nærheten av et skrånende land i en drøm betyr nærmer seg slutten på ens liv. Å se en stor familie av mus inne i huset sitt i en drøm, kan også representere en samling av kvinner, eller holde en fest i ens hus. En mus i ens skjorte i en drøm representerer en kvinnevenninne som intet godt kan komme av. Huden til en mus i en drøm betyr lite penger som er hentet fra en svak kvinne….