…(Svart pepper | Hot pepper) Pepper i en drøm representerer sikkerhetspenger som forsikrer kapitalinvesteringen. Å spise pepper i en drøm betyr å drikke en dødelig drink eller en bitter smaksmedisin, eller falle offer for en dårlig ånd, eller tjene penger med ros, men gjennom hardt arbeid. Pepper i en drøm betyr også penger hvis de ikke brukes som mat. Ellers, hvis man spiser pepper i drømmen, betyr det nød eller forferdelse….

Å gjøre noe, som å se, spise eller annen handling, med pepper, når du drømmer, har betydning lidenskapelige egenskaper av din personlighet. Er temperamentet ditt like varmt som disse paprikaene? Alternativt kan varm rød pepper representere en overopphetet debatt eller argument, som blir for varm. På den annen side kan det være en tredje forklaring, det kan tolkes som symbolikk at forholdet ditt skal være mer krydret. Prøv å legge til litt brann og krydder i forholdet ditt.

(Se Pepper)

Drømmen om pepper betegner behovet for forskjeller i livet ditt. Drømmen viser at det er mye av rutinen i ditt daglige liv, så du må gjøre noen endringer. Drømmen kan også foreslå at du holder de tingene som får deg til å føle deg ukomfortabel.

Drømmen om pepper symboliserer et område av livet ditt hvor det er godt å gjøre noe litt mer. Betydningen av moderasjon.

Drømmen om en urne symboliserer permanente endringer eller tap som du føler deg bra om ikke å måtte forlate for alltid. Føler seg bra, holder et umulig minne eller en idé levende i ånden. Det kan også være representasjonen av å huske hvor god din mislykkede venting eller planer kan ha vært. Alternativt kan du eller noen andre ha gjennomgått en vanskelig endring og motstå fortiden på noen måte du kan. Drømmen om innholdet i en urne ikke å være aske gjenspeiler måten du velger å holde ånden av noe tapt i live. Eksempel: En kvinne drømte om å grave en grav for å finne en urne med pepper i den. Hun følte seg bra med pepperen. I livet som hun diskuterte en ekte kjærlighet død elsker kjære etter en stund med ikke å gjøre det. Hun følte at det å diskutere livet hennes var en god ting å holde sin ånd i live mens debatten ble moderert.

…(Badehus | Kokende vann | Varm pepper | Skarp) Å spise varm mat, eller drikke en varm drink i en drøm kan representere vanskelig inntjening, eller overflod som blir en belastning. Det kan også representere ulovlig inntjening, ulovlig fortjeneste, tap eller å miste enhver velsignelse som kanskje er i ens gjerninger. Å vaske en avdød person med kokende vann i en drøm betyr at han er bestemt til helvetesild….