…(Stearinlys | Flamme | Lys | Lommelykt) Hvis en gravid kvinne ser seg bære en lampe i en drøm, betyr det at hun vil få en sønn. Når det gjelder en syk person, representerer en lampe livet hans. Hvis lampen er nedtonet i drømmen, betyr det hans død. Hvis man ser seg selv reparere en lampe i en drøm, betyr det at han vil komme seg etter en sykdom. En lampe med svakt batteri eller lav elektrisk strøm representerer helseproblemer for en gravid kvinne. En sterk lampe som lyser hele huset, betegner rettferdighet i det huset. Hvis man slår av lyset i huset hans i en drøm, betegner det den mistenkelige karakteren til eieren, hans økonomiske problemer, hans død, døden til en far, en mor, en kone, et barn eller en syk person. Hvis man ser en syk person reise seg til himmelen og bære en lampe i en drøm, betyr det at sjelen hans kommer tilbake til sin Herre. Hvis man henter lys fra en annens lampe i en drøm, betyr det at han vil tilegne seg kunnskap. Å slukke lyset fra en oljelampe i en drøm betyr å forsøke å skjule sannheten ved å motsette seg et sannferdig vitne, men likevel vil han ikke vinne sin sak. Å bære en tent lampe i dagslyset i en drøm representerer en religiøs og en rettferdig person. Å gå med en lampe om natten i en drøm betyr å observere en nattevåk og bønner. Hvis en slik person er religiøs av natur, representerer det fordeler. Ellers betyr det at han vil se underverker. Å bære en lampe om natten i en drøm betyr også omvendelse fra ens synder. Å bære en uopplyst lampe, lys eller fakkel i en drøm betyr tap av virksomhet eller problemer på arbeidsplassen. Hvis man ser en lampe fylt med olje som ikke brenner i en drøm, betyr det sorg og nød. (Se også Lampestativ | Wick)…

Å drømme og se en lampe er et tvetydig symbol på drømmer. Drømmer om det kan symbolisere veiledning, håp, inspirasjon, opplysning og sikkerhet. Drømmer og ser en ødelagt lampe tolkes som den underbevisste anbefalingen for drømmeren å tenke på det kanskje han eller hun kjører ut de som prøver å hjelpe deg. Det er også symbolsk for ulykke og tilnærming av uflaks. Drømmen og å se en lampe eksplodere tolkes som den underbevisste anbefalingen om at du skal eller at du vil gjøre fiender med hvem som var dine venner. Å drømme og se en lampe ut eller opplyst forklares som drømmen med symbolikk som er viktig for drømmeren. Denne drømmen betyr at du blir overveldet av følelsesmessige problemer. Du har mistet evnen til å finne din egen vei.

Drømmen om en lampe symboliserer noen eller noe som lar deg enkelt forstå en situasjon eller føle deg beroliget. Veiledning, dømmekraft, informasjon, klarering eller en nyttig ressurs. Noe som lar deg kaste lys over et problem eller gjenopprette lagrene når det trengs. Du kan føle at noe er viktig eller uunnværlig for funksjonen med full kapasitet. Føler deg komfortabel med å vite hva som skjer. Drømmen om en lampe som aktiveres kan gjenspeile en fornyet følelse av håp, inspirasjon, innsikt eller nye ideer. Ro. Å drømme om at en lampe er slått av eller ødelagt symboliserer din vanskeligheter med å forstå ting tydelig eller gjenopprette lagrene dine. Føler seg ute av stand til å belyse et problem. Du kan ha mistet tilgang til et verktøy for å hjelpe deg med å fungere eller en sosial kontakt som ga deg informasjon. Noen eller noe du føler er uunnværlig for nåværende opphold kan ikke være tilgjengelig. Du kan føle forvirring, ute av stand til å fungere med full kapasitet, eller utenfor. Du kan føle deg ulykke, skuffelse eller uflaks.

Drømmen om en lampe symboliserer en idé. Det kan også være din bevissthet representasjon av en idé eller du ikke fungerer. Prøver lyspærer på en lampe kan gjenspeile nye ideer du opplever. Ulike metoder for å ta et skudd og se resultatene. Nærmer seg en situasjon i en ny retning. Drømmen om en lampe utbrent symboliserer ineffektiv følelse eller din bevissthet om at en idé ikke fungerer. Jeg føler at du er tom for ideer eller har ingenting å tilby.

Drømmer om en lampe symboliserer hvordan du blir holdt informert, beroliget eller gitt en klar forståelse. Hvordan din kilde til visjon, inspirasjon eller garantier føles. Drømmer om en ødelagt lampe symboliserer følelser som deres kilder til informasjon, forståelse eller garantier er liksom kompromittert. Ikke lenger å kunne føle seg komfortabel at ingenting betyr noe. Stygge lampeskjermer kan representere ubehagelige eller skjemmende kilder til informasjon eller hjelp. Få hjelp fra folk du ikke liker eller føler at du har en dårligere ressurs. Et ubehagelig scenario for funksjonen. Attraktive lampeskjermer kan representere hyggelige opplevelser om dine kilder til informasjon eller hjelp. Føler seg komfortabel med å tenke noe viktig. Familie, venner eller situasjoner som det føles godt å få hjelp fra. Å ha en overlegen funksjon eller komfortabel innstilling for å fungere i.

…(Husholderske | Lampe 1 | Steward | Wick) I en drøm representerer en lampe en steward, en husholderske eller en butler. Hvis oljen brenner opp i ens drøm, betyr det døden til noe av det ovennevnte. Hvis en gnist faller på et stykke bomullsstoff og brenner det i drømmen, betyr det at han eller hun vil møte et uhell. Hvis lampen blir slukket i drømmen, betyr det at en syk person i den familien snart vil dø av sin sykdom, eller at familien får nyheter om en pårørendes død….

Å drømme og se en lampemaske i ferd med å drømme er flott for deg. Denne drømmen indikerer et behov for beskyttelse danner en intens energi eller kraft. Du prøver kanskje å skjule eller være mindre merkbar.

Drømmen med en lavalampe symboliserer god følelse å nyte en situasjon er ikke rart. Innser hvor fantastisk det er å spille med merkelige eller utenlandske nye regler. Å nyte noe nytt som er helt ute av ditt normale konsept. Lek med nyheten om en situasjon.

Drømmer og ser en lampe tolkes som den underbevisste anbefalingen for drømmeren å tenke på det kanskje han eller hun er klar til å akseptere og / eller møte virkeligheten. Du mener samvittigheten din. Drømmen symboliserer også åndelig opplysning, håp, nye ideer og visjoner. Du nærmer deg en situasjon i en ny retning.

Drømmen med en lampe symboliserer en situasjon som du kan velge å legge merke til når du vil. Et alternativ som alltid er tilgjengelig for deg. Handling du kan utføre hvis du vil.

…(Husholderske | Lys) Lykten til et hus i en drøm representerer husholdersken eller en kvinne. (Se også Lampe | Minaret)…

…(Husholderske | Lampe | Steward) En lysveke i en drøm representerer en steward, en husholderske eller en butler. Hvis veken brenner helt opp i drømmen, betyr det døden til noe av det ovennevnte. Hvis en gnist faller på et stykke bomullsstoff og brenner det i drømmen, betyr det at han eller hun kan bli offer for å bli ondskapsfull. Hvis veken slukkes i drømmen, betyr det at en syk person i den familien snart kan dø av sin sykdom, eller at familien vil motta nyheter om en nær slektninges død. (Se også Lampestativ)…