…I en drøm representerer en skilpadde en kvinne som liker å smykke seg og å gjøre seg bemerket for å glede menn. En skilpadde i en drøm tolkes også som en kunnskapsmann, eller en rettferdighet, fordi hun er mest kunnskapsrik og frykter Gud blant havdyrene. I en drøm kunne en skilpadde derfor representere en hengiven tilbeder som leser rullene til Guds profet Abraham, som skulle være fred eller noen av de hellige skriftene. Å se en kjæledyrskilpadde i et hus eller en by i en drøm betyr at kunnskapsfolket i den lokaliteten blir respektert. Ser du en skilpadde som bor i en dump, så representerer den en kunnskapsrik person som bor midt i uvitende mennesker som bryr seg lite om å lære noe av ham. Å spise en skilpadde i en drøm betyr overskudd, fordeler eller penger. Hvis man ser en skilpadde inne i huset sitt, eller hvis han eier en i en drøm, betyr det at han vil ha godt av selskapet med en lærd person som er kjent med gamle manuskripter, eller ved å tolke gamle ruller. Hvis man ser en skilpadde ligge på ryggen i en drøm, betyr det at det er en kunnskapsmann i den byen folk ikke kjenner seg igjen i. Hvis man ser en velstelt og matet skilpadde sitte på en brokade i drømmen, betyr det at folket i den byen ærer sine lærde. Imidlertid kan en skilpadde i en drøm også tolkes som bedrag, lureri, spionering, skjul, ondskap og erverv av våpen….

Drømmen om en skilpadde symboliserer et aspekt av seg selv som ikke ønsker forstyrrelser i det hele tatt. Ikke ønsker noen i veien, forteller deg at du tar feil eller hindrer deg fra å ha veien helt. Eksempel: En mann drømte om å se en skadet skilpadde. I det virkelige liv var han en åndelig lærer som kom med en uttalelse om fremtiden som gjorde ham flau. Den skadde havskilpadden representerte menneskets ønske bør alltid respekteres mens de leder andre som har blitt kompromittert fordi folk fortsatte å minne ham om hans feilberegning om fremtiden.

* Vennligst se skilpadder, havskilpadder

Den som ser skilpaddene i sin drøm vil gjøre stabile resultater, på grunn av langsomheten av skilpadder. Kanskje ting som gjøres sakte alltid bringe de beste resultatene, enn de som er gjort raskt, på grunn av sikkerheten til jevn fremgang. Skilpadder kan også vise beskyttelse og sikkerhet drømmeren er ute etter eller ønsker å skjule fra omverdenen. Vurder hva som får deg til å føle deg usikker og prøve å løse disse problemene.

…Hvis du ser skilpadden i en drøm, betyr det behovet for sikkerhet og beskyttelse. Kanskje du ikke føler deg trygg, så du leter etter ly. På den annen side kan drømmen indikere skyhet av drømmeren. Du er sikkert redd for å begynne å gjøre noen ting … og drømmen endte opp med et press for endelig å stå opp og begynne å gjøre det….

Drømmen om en skilpadde symboliserer følelsesmessig innesperring eller et ønske om sikkerhet som erstatter alle andre. Du ønsker ikke å gjøre noe annet enn å håndtere et bestemt problem før trusselen er borte. Et ønske om perfekt sikkerhet. En skilpadde kan reflektere farlige situasjoner eller svært følsomme problemer som du ønsker å gjøre noe for å unngå. En skilpadde kan også være et tegn på at du er redd for å ankomme eller at du bygger en vegg rundt livet ditt på en eller annen måte. Skilpadder har en tendens til å vises i drømmene til svært syke mennesker eller de som står overfor døden. Dette er fordi deres helseproblem er så farlig at de føler behov for å isolere seg fra noe som kan kompromittere deres følsomme tilstand. Tendens skilpadden gjemmer seg inne i skroget, og reflekterer deretter bekymringen for sine problemer på bekostning av alt annet.

…(Dove | Pigeon | Ringdove) En turtledove i en drøm representerer en poet eller en sanger. Å se en turtledove i en drøm på våren betyr fordeler og godhet, eller det kan bety tilbakekomsten av en etterlengtet reisende, tilfredsstillelse av ens behov, oppfyllelse av ens intensjon eller å overvinne nød. Å se en turtledove under andre sesonger i en drøm betyr forsinkelser. Når det gjelder en gravid kvinne, betyr det å se en skilpadde i en drøm at hun vil få en sønn. En turtledove i en drøm representerer også en from kvinne eller en velsignet sønn. (Se også Pigeon | Ringdove)…

Drømmen om en oval symboliserer din bevissthet om noe som ikke er perfekt hele tiden. Du kan føle at noe alltid unnslipper deg eller aldri skjer slik du ønsket. Eksempel: En mann drømte om å se en oransje oval. Jeg var omgitt av kolleger som fortsatte å ignorere ham da det var hans tur til å snakke i en spesiell funksjon i å vekke livet. Eksempel 2: En kvinne drømte om å finne hule mynter. I livet oppdaget han en nyttig ressurs for å hjelpe til med å våkne opp studien, men hun likte det ikke og visste at det ikke var en kristen ressurs. De inaktive myntene gjenspeiler den nye innsikten hun fikk ved å stadig føle at det ikke var perfekt.

Drømmer om eller ser en fisk svømming, drømmer betyr innsikt fra ditt underbevisste sinn. Dermed, for å fange en fisk, representerer det ideer, som ble brakt til overflaten. Fisken er også et gammelt symbol på kristendommen og kristen tro. Også vurdere de vanlige setningene som en kald fisk, fisk ut av vannet eller noe som er mistenkelig, om en situasjon. Dette kan også innebære en glatt eller unnvikende situasjon. Hvis du drømte og i drømmen, så du at du spiser fisk, symboliserer din tro, åndelighet, flaks, energi og ernæring. Det er mat til sjelen. Enten du er i drømmen du ser kokt fisk eller du lager fisk alene, er dette en referanse til indikasjonen på at du innlemmer dine nye prestasjoner med dine åndelige følelser og kunnskap. Hvis du drømte og i drømmen, så du at du rengjør fisken, kan det tyde på at du endrer ditt følelsesmessige uttrykk på en måte som vil være presentabel for andre. Du sensurerer deg selv og uttrykker ikke hvor fullstendig du føler deg.

Drømmen om å snakke i tunger symboliserer en sterk bekymring med å bli lagt merke til helt trofast. Ønsker å bli lagt merke til å gi alt til seg selv for en sak eller tro. Negativt, snakker i tunger kan være et tegn på at du er veldig interessert eller besatt av å bli lagt merke til trofast. Følelsen av at du har som strever mye for å imponere andre eller opprettholde et helt trofast utseende. Drømmer om å snakke i tunger er vanlig for religiøse mennesker som opplever angst for å synes å være trofast som andre mennesker. Det kan også være representasjon av gruppepress for ekstra mil for å vise andre at deres tro er sterk. Det kan også være representasjonen av dum følelse som strever for hardt for å vise din tro til andre. Kanskje det er bedre å hvile den religiøse gløden eller slutte å bekymre seg så mye om hva andre tyve av deres tro. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke i tunger og slå hodet av stuebordet. I det virkelige liv følte hun angst for ikke å synes å være en sterk nok kristen, og hun var vanskeligere å behage Gud.

Drømmen om en ørn symboliserer din følelse av stolthet og selvbestemmelse. Et område av livet ditt som gjør at du føler deg kraftig, fri, dyktig, eller gir deg et visst nivå av uavhengighet. Å se en ørn sint eller ond i en drøm symboliserer et angrep på sin stolthet eller uavhengighet. Du liker ikke å inngå kompromisser, og noe i livet ditt kan være pinlig for deg eller få deg til å føle deg mindre kraftig, fri eller i kontroll. Eksempel: En kristen jente drømte om å bli angrepet av en ørn. I det virkelige liv kritiserte moren hennes religiøse tro og ønsket å forandre dem for henne. Den angripende ørnen gjenspeiler stoltheten hun hadde for sin tro under angrep.

…For en kristen person, å se en kirke i en drøm, betyr et hus for tilbedelse, religion, kunnskap, hengivenhet, arbeid, asketisk løsrivelse, frykt for forseelser, bot, klagesang og det kan bety gråt. En kirke i en drøm kan også bety nød, problemer, baktalelse, innovasjon, urettferdighet, en bedriftsklubb, et møtehus, bingo, vin, alkoholkonsum, fellesskap, bryllup eller en kone. I en drøm kan en kirke også representere sin prestegjeld, bispedømme, tjeneste, presteskap eller kapellmester. Hvis man ser en kirke omgjort til en synagoge, eller en synagoge omgjort til en kirke i en drøm, betyr det mistillit, et argument eller en ordning for skatteunndragelse. Å se seg selv i en synagoge i en drøm betyr at man kan bli jøde. Hvis ens hus blir til en kirke i en drøm, betyr det at han vil bringe virksomheten til huset sitt, eller det kan bety en kamp med sjefen. Å se en kirke i en drøm betegner også en kirkegård, tilståelse, en prostituert, et musikkhus eller et innesperringssted. Hvis en kvinne ser seg selv delta på et bryllup eller en begravelse i en kirke i en drøm, kan det bety det samme i våkenhet. (Se også Cincture | Temple)…

Til drømmen om kristendommen betyr det utvidelse av tro. Kristendommen er også knyttet til drømmerens personlige tro og religiøse erfaringer. Det kan være et tegn på indre åndelig vekst og utvikling av det nye aspektet i personlighet. På den annen side kan det referere til en person i drømmelivet, hvis navn er kristen.

…Elementet i en god bygning i en drøm representerer kjærlighet, hengivenhet, enhet, avkom, velstand, et æresplagg og jenter i ens familie. En sterk bygning betyr styrke og fasthet. Det betyr også støtte, hjelp og et langt liv. Å oppdra en ny bygning i en drøm representerer enten personlige eller kollektive materielle fordeler i denne verden. Hvis man ser seg selv bygge et bygning i en drøm, betyr det å ha samleie med sin ektefelle. Hvis man bygger en kirke, definerer den ham som kristen. Hvis han bygger en moske, definerer den ham som muslim. Hvis en kunnskapsmann ser seg selv bygge en moske som et tilbud for å behage Gud den allmektige i en drøm, betyr det at han vil sammenstille en studie som andre vil dra nytte av eller at folk vil søke hans råd i religiøse spørsmål eller tolkninger. Hvis en konge, eller en hersker, ser seg selv bygge en moske som et tilbud til Guds glede i en drøm, betyr det at han vil styre sine undersåtter med rettferdighet, befale hva som er lovlig og forby det som er ulovlig. Hvis han bygger en skole, viser det ham å være en kunnskapsmann. Hvis han bygger et hospice i en drøm, betyr det at han er en asketiker. Hvis en syk person ser seg selv bygge et hus i en drøm, betyr det at han vil komme seg fra sin sykdom og glede seg over god helse. Å se bygninger i en drøm forklarer ens besluttsomhet, det betyr også ens ønsker for seg selv når han gleder seg over å finne noe som er egnet for status. Hvis man ser huset sitt større enn det er i virkeligheten i en drøm, betyr det utvidelse av ens materielle ressurser. Hvis det vokser utover de normale normene i en drøm, betyr det angst, eller en delegasjon som skynder seg å komme inn i huset uten tillatelse, kunngjøre en ulykke, eller det kan bety at et bryllup vil finne sted i det huset. Å bygge et hus i en drøm betyr også å utvide ens forbindelser, styrke ens forhold til sine pårørende, venner, eller hvis personen det gjelder er en general i hæren, eller en leder, så betyr det å bygge en sterk hær. Å bygge et hus i en drøm betyr også å gjenvinne makt, glede eller lykkes i ens virksomhet, som alle er i forhold til tykkelsen på veggene. På den annen side betyr å rive ens hus i en drøm uenighet, oppløsning eller separasjon av ens familie, slektninger, venner, kolleger eller oppløsning av ens hær. Hvis man ser seg selv jobbe for at noen mennesker skal pusse opp en gammel bygning i en drøm, betyr det å korrigere normene for oppførsel i det samfunnet eller gjenopplive gamle tradisjoner. For eksempel hvis man ser seg selv rekonstruere faraos hus i en drøm, betyr det at han gjenopplivet eller gjenoppretter faraos styresystem, eller adopterer dets rektorer. Å reise et grunnlag for en bygning, og deretter fullføre strukturen i en drøm, betyr å søke kunnskap, visdom eller ledelse. Å bygge et hus i et annet fylke, by eller lokalitet i en drøm betyr et ekteskap med en kvinne fra det nabolaget. Å bygge et bygning fra keramikk i en drøm betyr å dekorere seg selv. Hvis bygningen er fra leire i drømmen, betyr det lovlig inntjening. Hvis man graverer inn bilder eller former seg i drømmen, betyr det å skaffe seg kunnskap, lære et nytt håndverk, en ledende posisjon i regjeringen som innebærer fester, alkohol og blanding med det som er ulovlig. Å bygge et bygning fra gips eller støttede murstein med bilder eller former i en drøm betyr å engasjere seg i en ulovlig eller svikaktig handling. Å bygge et hus i en drøm og styrke murene, betyr å fullføre fars tradisjoner og fortsette å jobbe i sin handel. (Se også Byggmester)…

Drømmen med sauemelk symboliserer konform tro som balanserer deg. Å gjøre det du fortalte din eller hva andre gjør for å hjelpe deg med å håndtere et problem. Eksempel: En kristen troende drømte om å drikke sauemelk. I det virkelige liv følte personen at de ble åndelig truet mens de var i en krangel. Personen var veldig sta om sin tro når de konfronterte personen de kranglet med. Sauemelk gjenspeiler kirkens konformistiske tro som de mintes for å stabilisere seg følelsesmessig.

Drømmen om bronse symboliserer hvordan du aspekterer deg selv eller livet ditt som du vil bevares på ubestemt tid. Du vil vite og beskytte et område av livet ditt. Noe om deg som alltid vil ha lagt merke til det. Bronse kan gjenspeile troen eller prinsippene du beskytter for enhver pris. Eksempel: En kristen drømte en gang om en bronsestige mens de ble forfulgt for sin religiøse tro. Bronsestigen symboliserer viktigheten av å bevare din tro som svar på oppstigning eller å gå til himmelen.