…(Omslag | Omfavn | Postpakke) En konvolutt i en drøm betyr penger, bortsett fra om den er forseglet, så betyr det reiser. I en drøm betyr en konvolutt også seier i ens liv, oppnåelse av ens mål, lære om en hyggelig historie, eller det kan representere et fartøy, penger eller kunnskap….

Å drømme om eller se i konvolutter drømmen, betyr forventning eller mulighet. Drømmer eller ser i en drøm uten å åpne konvolutter, indikerer tristhet nyheter og tapte muligheter.

Drømmen om en konvolutt symboliserer en personlig eller privat melding. Et tegn på at du eller noen andre har noe viktig å si. Drømmen om å åpne en konvolutt kan gjenspeile de våkne livssituasjonene der du eller noen andre finner ut om en personlig melding eller en privat sak. Å akseptere en mulighet eller velge å lære sannheten. Drømmen om å med vilje forlate et lukket brev kan gjenspeile mangel på interesse for å kommunisere eller bli assosiert med noen. Ikke å være interessert i hva noen andre har å si. Å føle at et spørsmål, hemmelig eller mulighet er bedre alene. Foretrakk å leve med usikkerhet. Negativt kan det være et tegn på at du er redd for å oppdage sannheten, eller lære mer om et sensitivt problem.

(Se teppe | Konvolutt | Irreligiøst | Skygge | Innpakning)

(Se konvolutt)

Når du drømmer om adressen du pleide å leve, symboliserer den fortiden din. Pass på at du ser på fortiden din, og hvis det var noen unøyaktige beslutninger du har gjort, ikke nøl med, men lær av dem. Hvis du drømmer om den nye adressen, er dette et tegn på at du må gjøre nye endringer i livet ditt. Kanskje endringen kan være en ny jobb, eller ny partner eller ny livsstil. Hvis du skriver en adresse på en konvolutt og sender den, betyr det at det er flere muligheter du trenger for å finne ut. Når du gjør en viktig endring i livet ditt, sørg for at du tenker to ganger før du vil gjøre den endelige løsningen.

…(Akkolade | klem) Å omfavne noen i en drøm betyr lang levetid. Å omfavne en avdød person betyr også lang levetid. Hvis en avdød person omfavner den som ser drømmen og ikke slipper ham i en drøm, betyr det hans død. Å omfavne en kjent person i en drøm betyr å omgås ham. Å omfavne fienden i en drøm betyr å slutte fred med ham. Det sies også at en omfavnelse i en drøm betyr utveksling av ros. En omfavnelse i en drøm betegner også vennlighet, smak av hverandre, reiser, ankommer fra en reise og bortfører nød eller angst. En omfavnelse i en drøm tolkes også til å ha samleie. Å omfavne en kvinne i en drøm betyr kjærlighet til verden, og fortvilelse fra å motta belønning i det hinsidige. Å omfavne en mann i en drøm betyr at du gir ham støtte og hjelper ham. Å omfavne stammen til et tre i en drøm betyr å hengi seg til hykleri. Å omfavne noen og legge hodet i fanget i en drøm betyr å betro ham kapitalen, eller jobbe for ham. (Se også Konvolutt | Klem)…