Drømmen om et stigende noe symboliserer å overvinne problemer eller stige over en utfordring. Det kan også være representasjon av et nytt høyere nivå av tenkning. Gjør noe annerledes, eller bruk en forbedret metode. En refleksjon av din kamp, besluttsomhet og ambisjoner. Arbeide sakte mot dine mål eller ikke forlate et hinder i veien. Alternativt kan klatring være et tegn på at målene dine er innenfor rekkevidde. Et høyere nivå av status eller suksess. Drømmen om et klatretau symboliserer en mulighet til å hjelpe deg selv å forbedre deg selv. Å fikse dine problemer på egen hånd eller bruke all din styrke eller ressurser til å overvinne noe selv.

…Å klatre på et fjell, nyte vegetasjonene og drikke fra det ferske og søte vannet i en drøm, betyr å lure kyskheten i selskap med sin kone. (Se også Kfiimar | Veil)…

drømmen om en cadillac escalade symboliserer en beslutningstaking stil som bryr seg om å ha det gøy å imponere eller pinlig andre med makt. En holdning som er flott å miste og elske hvert minutt av det. Negativt kan en skala reflektere å gå for langt med ekshibisjonisme eller behovet for å imponere andre med sin makt.

Vennligst se tolkningen av kviser i drømmer.

…(Sekretær) I en drøm betyr å skjule en hemmelighet å skjule kunnskap for de som trenger det, eller det kan bety å ha god natur, eller ha gode egenskaper. (Se også sekretær)…

Se betydningen av nakenhet

…I en drøm betyr det sorg, eller inderlig søker kunnskap, ønsker å bli velstående, forberede seg til å gjennomføre en pilegrimsreise eller feire en religiøs festival. Hvis man ser seg marsjere alene i en kampanje i en drøm, betyr det at han kan sette sitt eget liv i fare, miste formuen eller at han kan møte en fantastisk rettssak som vil bære tungt på ham….

(Se lyd av dyr)

(Se Blåsing)

(Se ‘Aq’iqah-ritualer)…

(Se Weasel)

(Forretning) Å returnere en vare til kjøpmann i en drøm representerer en motorveierøver, en tyv, hindrer handelen, utsette en reisende, unnlater å overholde lovene eller være uforsiktig med å bryte loven.

For å finne eller se en kløver, når du drømmer, skiller seg ut som et varsel om beskyttelse. Dette indikerer at du må være eller føle deg beskyttet.

(Se Treasure)

Å vanne en flokk i en drøm betyr fortjeneste fra reiser.

(Svik | Død | Tomhet)

…Å ha en krone i en drøm betyr økning i penger og barn. For en kvinne betyr det å bære en krone ekteskap med en utlending. For en mann innebærer å bære en krone i en drøm å overvinne falske påstander. Hvis en kjøpmann ser seg bære en krone i en drøm, betyr det tap av virksomhet og innflytelse. Hvis en hersker ser seg bære en krone i en drøm, betyr det fiasko i hans religiøse engasjement. Hvis en konge ser at kronen hans blir ført bort fra ham i en drøm, betyr det at han kan bli drept eller miste sitt rike….

(Se lyd av dyr)

(Se Melk | Melking)

(Se Melk | Melking)

(Se Melk | Melking)

(Se gjeld | Avkastning)

(Se Lying)

(Tillit. Se også Castration | Confiding)

(Se Grave en grav | Exhume | Grave)

(Se fakkel)

…(Nederlag | Depresjon) Å miste en kamp i en drøm betyr glede. Å miste en kamp i en drøm kan også bety å overvinne fienden hvis de er kompatible. Ellers er vinneren av en kamp en drøm som betegner taperen i våkenhet. (Se også Nederlag)…

Når du drømmer om å se deg selv som altergutt, representerer det enkelhet og kyskhet. Den andre betydningen av denne drømmen er at du kan kjenne kjærligheten til livet ditt, som du har lett etter i lang tid. Denne drømmen kan også symbolisere din manglende tro på Gud eller deg selv.

(Se Usynlig innringer)

…I en drøm betyr å grave en grav å gifte seg. Å grave en grav og snakke med den avdøde personen om ens behov i en drøm, betyr å løse ens problem. En gravgraver i en drøm representerer også en pander, en anskaffer, eller han kan være en som elsker verden, eller en skattejeger. (Se også Grave)…