Drømmen om en hummer symboliserer beslutninger eller selvkontroll som mangler helt bevaring. Alle ressurser og makt brukes til å løse problemer eller ta beslutninger. Å være helt villig til å inngå kompromisser eller spare i en situasjon du opplever. Positivt kan en hummer reflektere et sterkt nivå av motivasjon til å bruke alle sine ressurser til å løse et problem. Negativt kan en hummer reflektere arroganse, avfall eller en total ignorering av andre følelser. Eksempel: En mann drømte om en Hummer som ble sparket inn for våpen. I det virkelige liv var han suicidal og brukte alle sine besparelser til å utforske og finne åndelig hensikt.

å ha interaksjon eller å finne eller se en hummer, når du drømmer, har symbolsk betydning og antyder rikdom, styrke og utholdenhet. Du vil holde ditt eget gulv og overvinne mindre problemer og vanskeligheter. Drømmer om at du spiser hummer tolkes som et forslag om at du vil gjenvinne selvtilliten din.

Drømmen om hummer symboliserer fasthet eller besluttsomhet.

Drømmen om en hummer symboliserer en vanskelighet med å frigjøre seg fra et problem.

…I en drøm representerer en hummer en sterk og perfidious person som er uberørbar, vanskelig å takle og som er vanskelig å omgås, eller som krever delikat håndtering. Å spise hummerkjøtt i en drøm representerer inntekter fra et fjernt land. Å spise kjøttet hans kan også bety å tjene ulovlige penger….

* Vennligst se pickup lastebil, trailer, varebiler, traktor tauebil (Semi), SUV (Sport Utility Vehicle), Hummer