Drømmen om et hjemsøkt hus symboliserer et perspektiv på livet som sitter fast med uløste problemer. Det er dårlige minner eller negative aspekter av livet ditt som fortsatt gjør grunnlaget for denne dagen. Du må kanskje konfrontere frykt, lære å tilgi eller prøve å utvikle tillit, slik at du kan glemme fortiden.

Drømmen om å bli hjemsøkt symboliserer uløste problemer fra din fortid som forårsaker følelsesmessig forstyrrelse. Du kan ha et problem med å gi slipp på noe som skjedde med deg. Traumer og undertrykte følelser eller minner. Du kan være redd eller skyldig i fortiden din.

Hvis du er hjemsøkt i en drøm, representerer en slik drøm de tingene du har gjort tidligere, og nå følger de deg. Kanskje du føler at du gjorde noe er ikke akkurat slik det skal være, så nå føler du en slags skyldfølelse.

(Besatt) Hvis man ser seg selv hjemsøkt eller besatt av onde ånder i en drøm, betyr det at han engasjerer seg i usury, utfører hemmelighetskunst, eller at han kan miste formuen for å bli ulykkelig, eller for å lide av stress eller depresjon.

Å drømme og se et hus, når du drømmer, er nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer din egen sjel og selv. Spesifikke rom i huset indikerer et bestemt aspekt av psyken din. Generelt representerer loftet ditt intellekt, kjelleren representerer underbevisstheten, etc. Hvis huset er tomt, indikerer det følelser av usikkerhet. Hvis huset er i endring, så tyder det på at du går gjennom noen personlige endringer og endrer trossystemet ditt. Drømmer om at du rengjør hjemmet ditt betyr at du trenger å rengjøre tankene dine og bli kvitt gamle vaner. Du leter etter selvforbedring. Hvis du bor med andre mennesker i ditt våkne liv, men drømmer om at du lever i fred, antyder at du må ta nye skritt mot uavhengighet. Du må ta ansvar og være mer selvsikker. I drømmen om å se et gammelt, hjem, når du drømmer, er nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer din gamle tro, holdninger og hvordan du pleide å tenke eller føle. En situasjon i ditt nåværende liv kan føre til disse samme gamle holdninger og følelser. Alternativt kan det gamle huset symbolisere ditt behov for å oppdatere måten å tenke på deg på. Å drømme og se et nytt hus kan forstås som manifestasjonen av underbevisstheten din, fordi du går inn i en ny fase eller det nye området i livet ditt. Drømmer om at huset ditt er invadert tyder på at du føler deg krenket. Det kan referere til et bestemt forhold eller nåværende situasjon i livet ditt. Alternativt indikerer det at noe underbevisst materiale prøver å bli kjent. Det er noen aspekter av deg selv som du nektet. Å drømme om et hjemsøkt hus betyr følelsesmessige forhold knyttet til din barndomsfamilie, døde slektninger eller undertrykte minner og følelser. Drømmer om at et hus har forsvunnet indikerer at du føler deg uterrad. Du føler deg forankret av en bestemt omstendighet eller forhold i livet ditt.

Drøm om utløpt dinosaur betegner utsikter i gamle situasjoner. For å finne en dinosaur, når du drømmer, er forslaget om at du kanskje må kaste bort dine gamle måter å tenke på. Har gamle vaner, hva vil du bli kvitt? Drømmer om at du blir jaget av en dinosaur viser veien eller retningen av din frykt for ikke lenger å være nødvendig eller nyttig. På den annen side kan det være en annen forklaring, blir jaget av en dinosaur, kan gjenspeile gamle problemer som fortsatt kommer tilbake. Er du hjemsøkt av gamle spørsmål?