Drøm om å peke noe eller noen, representerer at du må bevege deg i riktig retning. Kontroller at du bare vender mot destinasjonen du vil bli sendt til. Det vil være mange omstendigheter som vil forstyrre deg for handlingene du bør gjøre, men ikke miste overvåkingen, sørg for at du fokuserer på en ting. Når du drømmer om å peke pistolen, betyr det ditt sinne og harme du har mot noen. Denne drømmen kan også være meningen med dine seksuelle følelser å inneholde. Kanskje det er noen ting du er redd for å snakke med partneren din om og ikke føle deg oppfylt i sexlivet.

I drømmen om å score et mål symboliserer det hans prestasjoner og suksess. Drømmen kan fortelle deg at din vei til suksess er innenfor rekkevidde. Mangelen på et mål indikerer at du ikke bruker alle dine ressurser for å oppnå dine mål. Du må revurdere dine valg.

Drømmen om å skyte et mål symboliserer fokuset ditt på et mål eller mål som du sikter mot. Et mål kan også være representasjon av et kall av mulighet, mulighet eller dom. Et ønske om at noe skal skje. Alternativt kan det å skyte et mål representere noe negativt i livet ditt som du prøver å fjerne. Drømmen om mangelen på en skjebne symboliserer en tapt mulighet eller mulighet. Det kan også være representasjon av mangel på ressurser, forberedelse, eller viljestyrke som kreves for å oppnå et mål. Drømmen om å treffe et mål symboliserer suksess eller fremgang. Et mål er nådd, eller et problem er løst. Du fikk det du ville ha. Drømmen om å være et mål symboliserer følelser av å være et offer eller bli utpekt.

drømmen med en bue og pil symboliserer mål, planer og forberedelser du gjør eller setter av deg selv. For formålet med perfeksjon eller nøyaktig hva det er du ønsker. Hvis en dårlig eller ond person bruker en bue og pil i en drøm symboliserer et aspekt av hans personlighet med mål eller planer som ikke er av interesse for ham, eller er kontraproduktive. Det kan også gjenspeile noen som tror det er for målet om å oppnå det. Hvis en bue og pil brukes til et bremsevindu symboliserer dine mål og planer de gjør det vanskelig for deg å forstå din nåværende situasjon eller ta smarte beslutninger om fremtiden.

Drømmen, der du spilte fotball, betegner deg selv for de store prestasjonene du får mens du jobber som lag. Drømmen, der du spiller fotball på egen hånd, betegner mangelen på teamarbeid. Kanskje du føler deg bedre mens du gjør ting og arbeider med et bestemt prosjekt på egen hånd.

Drømmen om fotball symboliserer en kamp for å få fordel eller makt. Du gjør alt du kan for å få så mye du kan. Det kan også være representasjon av konflikten som du prøver å stjele tilbake hva som er ditt. Vanskelige problemer som krever alle dine ressurser for å få fotfeste eller opprettholde det du allerede har. En fotballkamp symboliserer problemene som er vanskelige å forbedre deg selv.

Hvis du er fotballspiller i en drøm, så betyr det at du prøver å skjule og undertrykke dine seksuelle behov og ønsker. I stedet legger du ting til side og uttrykker mangelen på seksualitet med sinne og aggresjon. Ifølge Freud representerer fotball som enhver annen sport i en drøm seksuelle lyster og ønsker. Tenk på at drømmen gjenspeiler din evne til å spille livet i ditt våkne liv, og hvordan du har å gjøre med vanskelighetene du har.

Drømmen om en fotball symboliserer et problem der du sliter med å gjøre noe av veien.

…Drømmen om fotball symboliserer en kamp for å gjøre noe av veien. En konflikt om konkurrerende metoder. Noen andre og deg… som er på kant med hvilken måte å gjøre noe på. Eksempel: En mann drømte om å gå på en fotballbane. I det virkelige liv hadde han en diskusjon på jobb med en kollega om hvilken metode som var best for å gjøre en jobb….

…Å drømme en griffin er et symbol på flaks i livet til en talentfull person. Alle de positive egenskapene til drømmeren og alle de heldige aspektene ved endringer i drømmerens liv er representert av Griffin i drømmen. Griffin eller griffin er en mytologisk skapning med kroppen, halen og bena til en løve og hodet og vingene til en ryggørn – disse kvalitetene symboliserer at drømmeren har de samme evnene som løven og ørnen. Drømmer om en griffin er representasjonen av egenskapene til drømmerens egenskaper: den fysiske kraften for kampen, stabiliteten i mening, visjonen om dømmekraft i beslutningstaking, ånden for intuisjon og tilstanden av årvåkenhet til oppnåelse av mål. Dette er bare en del av totaliteten i dyktig og talentfull personlighet, som er symbolisert av en griffin. Drømmeren har ogog er ikke begrenset til kunnskap, visdom, intellekt, fysisk og følelsesmessig styrke. Alternativt er drømmen om griffon tilknyttet solen. Stjernen som alt liv kommer fra. Samtidig kan solens kraft være katastrofal. Når det gjelder denne egenskapen, er anbefalingen for drømmeren veldig enkel, men viktig. Bruk kreftene dine på en slik måte at ingen av dine motstandere kunne legge merke til hvor sterk du er….

For å se hullene, når du drømmer, er det nysgjerrig tegn på drømmen din. Dette tegnet indikerer vanskeligheter og hindringer for å oppnå dine mål. Du må kanskje gjøre noen endringer i hvordan du nærmer deg målene dine. Drømmen kan også tyde på at ting ikke går greit for deg i noen aspekter eller situasjon i ditt våkne liv.

Å oppfylle ens mål i en drøm betyr økt kunnskap, veiledning på Guds allmektige vei, tjene lovlige penger, ekteskap eller bli velstående.

Drømmen om å reise symboliserer kontinuerlig fremgang mot å oppnå mål. Å vite hva du vil eller hvor du skal som du jobber for det. Reiser kan gjenspeile din daglige rutine, hvordan du utvikler deg eller venter på et ønsket resultat. Å tro at det er mye arbeid foran seg. Arbeid mot et langsiktig mål. Din skjebne. Retningen og funksjonen til din personlige vekst. Reiser kan også være representasjonen av hvor lett eller vanskelig du føler at livet ditt er når du arbeider mot et mål. Tenk på terrenget eller hindringer du kan støte på. Negativt kan reiser reflektere hvor vanskelig eller farlig det føles å oppnå et mål er. Vurder transportmåten, tempoet, været, hindringene eller hva du kan bære for ekstra bagasjebetydning. Drømmen om å velge å reise til fjerne land kan gjenspeile ditt ønske om å forstå forskjellige tankesett eller absorbere forskjellige meninger. Din beslutning om å jobbe mot et mål. Det kan også være representasjon av distraksjoner eller misforstått følelse. Hvis reisen din er over, symboliserer den den vellykkede fullføringen av et mål.

Drømmen om noter symboliserer en metode for å få noen til å føle seg på en bestemt måte. Instruksjoner eller noe lært om andre mennesker som føler en bestemt måte. Positivt kan det gjenspeile kommunikasjon mellom mennesker som gir en partnervisjon for å tilfredsstille dem. Det kan reflektere negativt, kontroll, du eller noen du kjenner blir utsatt for å få noen til å føle seg bra.

Drømmen om en resultattavle symboliserer følelser om hvor godt du har det i livet, eller hvor godt du sammenligner med andre. Oppmerksomhet blir trukket eller ikke du måle. Vurder poengsumtallene for ytterligere betydning.

Hvis du drømte om noter, betyr det den kreative siden av drømmeren hvor han søker harmoni og ro, spesielt i relasjoner med andre eller det samme

(Se ball)

(Peel) I en drøm representerer flåing av et dyr en urettferdig hersker, en tyrann, en undertrykker, en politimann som tar folks penger og forsvinner, eller en politimann som kan bestikkes.

(Se sponsing)

…(Splice | Entwine | Twine) For å spleise et tau eller en tråd, eller vri et tau rundt seg selv, eller å kvele det rundt en spindel, eller å lage en spole i en drøm, betyr å ta en reise. Hvis det kommer tynt ut i drømmen, er resultatet av ens reise mager. Hvis tauet kommer tykt og sterkt ut i drømmen, betyr det at utfallet av ens reise er gunstig. Hvis vridningen av tauet eller tråden er lett i drømmen, betyr det at ens arbeid er fri for begrensning. Hvis man ser seg selv plukke håret i skjegget og vri det som et tau i en drøm, betyr det at han vil motta bestikkelse for å avlegge et falskt vitnesbyrd i retten. Å vri et tau eller en tråd i en drøm kan også bety å signere en kontrakt, etablere et partnerskap i en virksomhet eller signere en ekteskapskontrakt. (Se også Beard | Twist)…

…(Seksuelle organer | Vagina) Å se på skjeden til kona eller den til en annen kvinne, eller å berøre den i en drøm, betyr å engasjere seg i en råtten virksomhet. Å se en naken kvinne uten at hun vet det i en drøm, representerer vanlige fallgruver og feil en gjør i livet hans….

…Hvis man ser seg selv inn i andres hus i en drøm, betyr det at han vil beseire ham, få overtaket i virksomheten over ham eller kontrollere interessene sine. Å komme inn i guvernørens hus og å føle seg komfortabel og rolig deri i en drøm, betyr at han oppfordrer guvernørens hjelp til en personlig virksomhet. Å komme en rettferdig person til et hus i en drøm betyr velsignelser. Hvis en urettferdig person kommer inn i et sted i en drøm, betyr det at ondskap og ulykker vil ramme et slikt hus. Hvis det er vanlig at en slik person kommer inn på dette stedet, vil det ikke skade seg at han kommer eller går. Hvis man ser seg selv inn i et hus med ukjent stoff, grunn eller struktur, og hvis han møter avgåtte sjeler som han kjenner seg igjen i drømmen, betyr det at han har kommet inn i de dødes riker. Hvis han ser seg selv gå inn i den sfære, og deretter komme ut av den i drømmen, betyr det at han vil nærme sin død og deretter komme seg etter en alvorlig sykdom. Å gå inn i det hellige huset i Mekka i en drøm betyr å gå inn i ens hus som nygift. (Se også Marketplace)…

Å løse et komplisert problem, eller å løse opp et solid element i væske i en drøm representerer overskudd og lette problemene, avverge ens bekymringer, nøytralisere en trollmanns handling, eller annullere intensjonen om en ond spell.

…Hvis ikke en selv drømmer om en drøm, betyr det at han vil gi en verdifull kommentar til Koranens tolkninger. (Se Daniel | Nese ring)…

…(Kjedelig) Å piercing et hull i en drøm betyr bedrag. Å stikke hull i en stein i en drøm betyr å undersøke noen som har autoritet. Å stikke hull på veggen til en citadell i en drøm betyr å være besatt av jomfruelige jenter og ønske å tømme dem. Å piercing i en drøm betyr også å spionere, forfølge noens spor, avskaffe ens inntjening ved å bringe ulovlige penger inn i dem, eller det kan bety forverring i oppførselen til ens barn. Å grave en underjordisk tunnel i en by i en drøm betyr å søke etter noen. Å grave en underjordisk tunnel for å nå innsiden av et hus i en drøm, betyr å prøve å hoffe en kvinne, utøve en uimotståelig innflytelse på henne og deretter lokke henne til å lure henne. (Se også Tunnel)…

Ukorrekt sal av et dyr for en tur i en drøm betyr pålegg for seg selv eller andre, eller det kan bety unødvendig og utilstrekkelig å gå ut av ens måte.

…Å klatre på et fjell, nyte vegetasjonene og drikke fra det ferske og søte vannet i en drøm, betyr å lure kyskheten i selskap med sin kone. (Se også Kfiimar | Veil)…

…Å lukte et eple inne i en moske i en drøm betyr å gifte seg. Hvis en kvinne ser seg selv lukte et eple under en mottakelse i en drøm, betegner det hennes mishandling, og at hun kunne begå en vederstyggelig synd samme kveld. (Se også nese)…

(Se Messmate)

(Se skitt)