…(Glassflaske | Vannskinn) I en drøm representerer en flaske en pengesekk, kunnskap, en livmor eller en foraktelig person. Å se eller bære en flaske honning i en drøm betyr å lære et triks fra en avskyelig person. Å se eller bære en flaske drivstoff i en drøm betyr å tjene ulovlige penger gjennom en ond person. Å blåse i en flaske i en drøm betegner det å ha en sønn. Den samme tolkningen er gitt for å blåse luft eller blåse opp en sekk eller en ballong. Å se en flaske vann i en drøm kan betegne en kone, en mann, en vert, en kjøpmann eller en gravid kvinne. (Se også glassflaske)…

Drømmen om en flaske væske eller en drink symboliserer en mulighet til å gjøre noe når du vil. Å ha en sjanse til å gjøre noe på din måte, ha det gøy, eller raskt løse et problem. Drømmen om en tom flaske symboliserer en total mangel på muligheter. Du kan ha brukt en mulighet eller føler at ingen vil gi deg en. Svikt kan føles uunngåelig. Det kan også være representasjon av følelser, å vite at du kan gjøre noe når du vil uten å vite hvordan du ville gjøre. Eksempel: En mann drømte om å se en rød tom flaske sitte på en hylle. I det virkelige liv var han suicidal, uten å vite nøyaktig hvordan han ville ta livet av seg.

Hvis du ser flasken i en drøm, spår en slik drøm om dine skjulte følelser og følelsene du holder på. Det er en mulighet for at disse følelsene skal uttrykkes høyt, fordi alt du sparer bare for deg selv på slutten av dagen, vil komme ut negativt. Drømmen kan også tolkes på andre måter hvis typen flaske er kjent. For eksempel kan den tomme flasken representere din sinnstilstand, hvor du føler deg trett og tom. Flasken som er laget for champagne eller vin kan tyde på behovet for å være mer i forhold til de rundt deg.

Drømmer med en baby flaske symboliserer tanker eller følelser som støtter eller fôring på en ny utvikling i livet ditt. Drømmen om å drikke fra en babyflaske symboliserer et aspekt av personligheten din eller en våken livssituasjon som gir deg næring når du utvikler deg eller modnes på en eller annen måte.

…En glassflaske i en drøm representerer en tjener, en husholderske, en sønn eller en kvinne. En glassflaske i en drøm representerer også en kvinne som ikke holder en hemmelighet, en baktale følgesvenn, sykdom, en utroskap eller en prostituert. En glassflaske fylt med olje i en drøm representerer en kvinne og sminke hennes. Hvis man pleier håret med olje fra en slik flaske i en drøm, betyr det å prise seg selv eller være stolt over sin kjærlighet til en slik kvinne. Hvis oljen søler over ansiktet under påføringen av den i drømmen, betyr det at han vil lide av nød. De knuste flisene av en glassflaske i en drøm representerer penger. Et urinprøverør i en drøm representerer en prostituert. Således, hvis en ser seg selv tisse inne i et slikt rør i drømmen, bør han passe på å ikke begå utroskap. En flaske vin i en drøm representerer en husholderske som er nølende med å bære penger på henne. En flaske vin i en drøm representerer en gravid kvinne som kan lide av blødning, selv om hun vil levere barnet sitt trygt. Glassflasker i forskjellige farger og størrelser i en drøm representerer mennesker av forskjellige nasjonaliteter. En glassflaske i en drøm kan også bety å utsette menneskers hemmelige liv eller baktale illojale mennesker. Hvis en glassflaske faller og bryter inne i ens hus i en drøm, betyr det å unngå korrupsjon eller rømme fra fristelse som kan finne sted inne i et slikt hus. (Se også flaske)…

…Drømmen om vin symboliserer situasjoner der du er minnende, fornøyd med det du allerede har oppnådd, eller slappe av med en følelse av prestasjon. Du føler at det ikke er mye annet å gjøre… og er veldig komfortabel med det. Du opplever sluttresultatet av en prosess, endring eller kamp. En flaske vin kan også være et tegn på at du tar en pause midt i noe viktig. Eksempel: En mann drømte om å bli tilbudt en flaske vin. I det virkelige liv tok han det med ro etter å ha fullført et vanskelig arbeidsprosjekt….

Drømmen om brann symboliserer destruktivitet. Det kan også være representasjon av intens sinne, et ønske om hevn, eller med vilje ønsker å ødelegge andres mål eller lykke. Brann kan også symbolisere hat eller sinne som er flaske. Aldri ønsker noen å føle seg bra eller har makt, noensinne igjen. Brann i en drøm kan være et tegn på at du er husing, bitterhet, sjalusi eller hat.

…For en uønsket person, å se en glass mugge i en drøm, betyr ekteskap med en rik og en vakker kvinne. (Se også flaske)…

…(Leverer vann) I en drøm representerer en vannbærer en mann av fromhet og sannhet, fordi han praktiserer det beste fra gjerninger, og spesielt hvis han ikke mottar lønn for levering i drømmen. Hvis man ser seg selv fylle en flaske vann og levere den til et hus, representerer det inntekten hans. En vannbærer i en drøm representerer også en gnostiker som helbreder sykdommen i folks hjerter med sin kunnskap, kjærlighet og visdom. En vannbærer i en drøm representerer også en som kan gå i nærheten av høyt rangerte mennesker. Han representerer også en som leverer folks eiendeler til hendene. En vannbærer i en drøm kan også betegne ondskap, byrder, slagsmål, dans eller hvirvling. Hvis en vannfører leverer noen et glass vann i en drøm og mottar penger for det, representerer det et ansvar eller en byrde han vil bære, eller kanskje at den andre personen kan motta akkumulert fortjeneste fra virksomheten sin….

(Se flaske | Urn)

Drømmen på en hylle symboliserer ideer eller muligheter som venter på å bli brukt. Drømmen om å sette noe på en hylle symboliserer utsette ideer eller muligheter til en time senere. Eksempel: En mann drømte om å hente en flaske brennevin fra en hylle. I det virkelige liv begynte han å snakke med en jente han kjente likte ham og som han ønsket å ha sex med. Hyllen han reflekterte bevissthet om denne jenta venter på ham å snakke med henne slik at han kunne ha sex med henne når han ønsket.

Å drømme og se en flaske er et tvetydig symbol på drømmer. Drømmer om det kan symbolisere den kvinnelige livmor og behovet for å føle seg beskyttet. Drømmen kan også være et ordspill på følelsen av å knirke eller ristes av noe eller noen.

Drømmen med ingefær som symboliserer entusiasme eller positive følelser om å være moderat. Det føles godt å ha noe. Et tegn på at du bare ønsker å prøve noe, hjelpe bare litt, eller du er ikke interessert i å gjøre noe som noen andre er. Eksempel: En mann drømte mann som holdt en flaske ingefærkrydder. I det virkelige liv fornyet han sin tro på Gud, men følte at han måtte være forsiktig med å ta på seg det for mye for andre fordi det kunne slå dem av.