Drømmen om en baseballkamp symboliserer en mental eller følelsesmessig kamp for å avbryte, stoppe eller eliminere noe. En metafor for konflikt om muligheten til å kvitte seg med et uønsket problem eller en situasjon. Du kan ha en sjanse til å slå et slag til et problem eller din opposisjon. Spillere i en baseballkamp representerer positive og negative aspekter ved seg selv som sliter med å kontrollere et resultat. Konkurrerende negativer kan gjenspeile frykt, skyldfølelse, sjalusi eller uønskede resultater som står i veien. Ekte baseball er et symbol for en mulighet som må gripes for å få makt. Å treffe ballen symboliserer en mulighet som ble utnyttet. Du eller noen aspekter av livet ditt fikk fordel eller vellykket behandlet en konkurrent kraft. Riper symboliserer en unnlatelse av å gripe en mulighet. Du eller aspektet av livet ditt kan ha gått glipp av sjansen eller blitt imponert over en motstridende kraft. Å komme ut av en baseballbane under bygging symboliserer grunnlaget for konflikten som utvikler seg i livet ditt. Visse faktorer eller situasjoner kommer sammen som vil føre til et problem. Å være på balltre symboliserer konfrontasjon med et problem. Du har muligheten til å overvinne noe. På en base baseballbane gjenspeiler det i hvilken grad du eller noen aspekter av livet ditt utvikler seg med dine problemer. Første base er en tidlig, andre konfliktfase, tredje er nær nedleggelse og base reflekterer total suksess over en opposisjonsstyrke.

Hvis du drømte om å se en baseballkamp, indikerer det rolig og balansert trygghet. Spillet er et symbol på glatt og bestilt på plass. Vanligvis når drømmeren ser seg selv spille et spill han viser at du ikke ser en hensikt med livet hans. Noen ganger er det vanskelig å vite hva du vil og sette dine mål, vel vitende om at de vil oppfylle dine ønsker og ønsker. I virkeligheten, folk ofte sammenligne baseball til sex, som betydningen av noen sette et mål å nå målet. Tenk på, at drømmen din kan indikere seksuelle lyster som du har, og ikke du være i stand til å uttrykke dem.

Hvis du drømte om å se en baseballkamp, indikerer det rolig og balansert trygghet. Spillet er et symbol på glatt og bestilt på plass. Vanligvis når drømmeren ser seg selv spille et spill han viser at du ikke ser en hensikt med livet hans. Noen ganger er det vanskelig å vite hva du vil og sette dine mål, vel vitende om at de vil oppfylle dine ønsker og ønsker. I virkeligheten, folk ofte sammenligne baseball til sex, som noen setter et mål å nå målet.