…(Medfølelsesleder | Ærlig levebrød | Bare hersker | Kjærlighet | Sønn) En baker i drømmen representerer fred og et lukrativt liv. En som baker brød på toppen av kalkstein i en drøm, representerer en glad og en god person som lokker folk til å jobbe og tjene ærlige inntekter fra sin egen svette. Hvis han mottar penger for brødet sitt i drømmen, betyr det at han har gjort forkynnelse for andre til hans viktigste inntektskilde. Å se seg selv som en baker i en drøm betyr å bli velstående og velstående. Hvis man ser seg selv kjøpe brød av en baker, og hvis bakeren ikke ser på hvor mye penger som blir tilbudt i drømmen, betyr det at bakeren er en edel mann, og han er i stand til å gjøre gode gjerninger uten å forvente en belønning. En baker i en drøm representerer også noen som gir fordeler for andre, for de trenger alle ham. Å motta et brød fra en baker i en drøm betyr å tjene en ærlig inntekt. Hvis en som ikke er en baker, ser seg selv bake brød og selge det til mennesker i en drøm, betyr det at han ber kunder til en prostituert. Yrket til en baker i en drøm innebærer også samtaler, tvister og energi. (Se også Brød | søtsaker)…

…Hvis en fattig person ser seg spise et modifisert brød eller en kake i en drøm, betyr det sykdom eller tap av noe man forventer å få. (Se også brød)…

Drømmen om en kake symboliserer tanker eller følelser under en spesiell anledning. Noe fantastisk eller fantastisk skjer som sjelden oppstår. Tenk på smaken av kaken for å gi deg en ide om hva som skjer i løpet av denne spesielle tiden. Sjokoladekake kan reflektere selvbelønning i noen. Eksempel: En mann drømte om å bli servert sjokoladekaken. I det virkelige liv planla han en ferie for seg selv.

(Se søtsaker)

Drømmen om en bursdagskake symboliserer en situasjon i ditt daglige liv som gjør at du føler deg spesiell eller heldig. Noe godt skjedde er bare for deg. Du får kanskje akkurat det du ville ha. Et ønske kan ha blitt oppfylt. Hvis du ser en bursdagskake med blod på det kan gjenspeile en negativ situasjon som overskygger lykken. Det kan også representere skyldfølelse du har med noe negativt du gjorde for å få lykken. En rosa bursdagskake kan gjenspeile lykken du er besatt av. Noe godt har skjedd, og du vil prøve det hele tiden. Det kan også være representasjon av seksuell favør under en spesiell hendelse. Noen flørter kanskje i et spesielt øyeblikk.

Å se en pai er et tvetydig symbol på drømmer. Drømmer om det kan symbolisere at det vil være noen belønning for hardt arbeid. Det indikerer også at du kanskje strekker deg utover din evne. Alternativt kan det være en metafor for å få din rettferdige andel, som i din stykke pai.

Drømmen om en cookie symboliserer følelser av å være heldig. Du eller noen andre kan ha opplevd uventet flaks, en gave eller en belønning.

Spesielt når drømmeren ser en bursdagskake av sine egne eller andre, symboliserer det hans evne til å tilpasse seg og være høflig mot andre. Drømmeren skiller seg ut som en positiv tenkende person som ikke er redd for å dele med det han har. Det er en sjanse for at all din drøm vil gå i oppfyllelse, da bursdagskaken faktisk vanligvis representerer ønskene og ønskene. Ditt underbevisste sinn gir signalet om at du må forberede deg på alle varene du vil ha. Nå er det tid for refusjon.

…(Baklava | Blintz | Pie | Strudel | Syrlig) I en drøm representerer kaker en hyggelig inntjening. (Se også sesongsøtsaker | søtsaker)…

Når du drømmer om å se kaken, representerer en slik drøm deling, omsorg for splittelse og egoisme. Kaken kan indikere behovet for å begynne å tro på andre og dele verkene som må gjøres. Kaken kan også vise at du ikke vet hvordan du skal dele. Drømmen kan også forutsi som om ting veldig enkelt. Hvis du ser kaken som ikke er hel, så en slik drøm forutsier om tapte muligheter, som du ikke kunne se. Bursdagskake er et symbol på lykke, glede og feiring.

(Svik | Død | Tomhet)

Vennligst se tolkningen av kviser i drømmer.

(Forretning) Å returnere en vare til kjøpmann i en drøm representerer en motorveierøver, en tyv, hindrer handelen, utsette en reisende, unnlater å overholde lovene eller være uforsiktig med å bryte loven.

(Se gjeld | Avkastning)

Å vanne en flokk i en drøm betyr fortjeneste fra reiser.

(Se Melk | Melking)

…Å ha en krone i en drøm betyr økning i penger og barn. For en kvinne betyr det å bære en krone ekteskap med en utlending. For en mann innebærer å bære en krone i en drøm å overvinne falske påstander. Hvis en kjøpmann ser seg bære en krone i en drøm, betyr det tap av virksomhet og innflytelse. Hvis en hersker ser seg bære en krone i en drøm, betyr det fiasko i hans religiøse engasjement. Hvis en konge ser at kronen hans blir ført bort fra ham i en drøm, betyr det at han kan bli drept eller miste sitt rike….

(Se lyd av dyr)

(Se Melk | Melking)

(Se ‘Aq’iqah-ritualer)…

For å finne eller se en kløver, når du drømmer, skiller seg ut som et varsel om beskyttelse. Dette indikerer at du må være eller føle deg beskyttet.

(Se Melk | Melking)

(Se Weasel)

(Se Blåsing)

…Hvis ikke en selv drømmer om en drøm, betyr det at han vil gi en verdifull kommentar til Koranens tolkninger. (Se Daniel | Nese ring)…

…(Nederlag | Depresjon) Å miste en kamp i en drøm betyr glede. Å miste en kamp i en drøm kan også bety å overvinne fienden hvis de er kompatible. Ellers er vinneren av en kamp en drøm som betegner taperen i våkenhet. (Se også Nederlag)…

(Se Usynlig innringer)

Når du drømmer om å se deg selv som altergutt, representerer det enkelhet og kyskhet. Den andre betydningen av denne drømmen er at du kan kjenne kjærligheten til livet ditt, som du har lett etter i lang tid. Denne drømmen kan også symbolisere din manglende tro på Gud eller deg selv.

(Se lyd av dyr)

…I en drøm betyr å grave en grav å gifte seg. Å grave en grav og snakke med den avdøde personen om ens behov i en drøm, betyr å løse ens problem. En gravgraver i en drøm representerer også en pander, en anskaffer, eller han kan være en som elsker verden, eller en skattejeger. (Se også Grave)…