Drømmeasyl kan være som en trygg havn, som en slags farebeskyttelse eller som en institusjon for å ta vare på foreldreløse eller til og med hospice. Det var spørsmålet jeg drømte om. Men den vanligste tolkningen forklarer asyl som et symbol på vanskeligheter. Når du drømmer om å være på et barnehjem eller et asyl (hospice eller badlam), betyr det stresset du lider. Du leter etter hjelp og prøver å finne noens støtte. Denne drømmen symboliserer din svakhet og funksjonshemming. Prøv å innrømme dine problemer og finne den hjelpen du trenger.

Drømmen om å være i en mental institusjon symboliserer følelser av å være inkompetent eller uviktig. Du kan føle deg i utstøting, skammer deg eller hvordan folk har mistet respekten for oss. Du kan ha gjort en stor feil som andre misliker. Du kan også føle deg utelatt, ekskludert og ignorert. Drømmen om å bli behandlet av en lege på et sykehjem kan representere en vanskelighet med å endre vaner eller tro. Drømmen om å unnslippe et asyl kan representere følelser om en ny sjanse eller et nytt perspektiv på livet. Du har kanskje tenkt på en måte å gjenvinne respekt eller gjenopprette omdømmet ditt.

Drøm om å være på asyl, spår om desperat og frustrert sinnstilstand. Kanskje du leter etter støtte rundt deg. Drømmen antyder at du går ut og søker hjelp fra andre, ellers vil du ikke være i stand til å gjenvinne fred i sinnet.

…(Sinnsykt asyl | Hell-fire | Lunatics | Fengsel) I en drøm representerer et psykisk sykehus eller et sinnssykt asyl et badehus, eller en badstue som er en bolig av onde ånder, stedet for å avdekke ens private deler, eller vise ubehagelig oppførsel i offentligheten. Et mentalsykehus i en drøm representerer også en treningsskole, ivaretakelse av barns utdanning, lære barn å oppføre seg selv, et sted for læring, en skole, en lekeplass, et sted for klam og støy, ved å bruke svake ord, stjele penger eller separasjon fra ens familie og barn. Hvis en avdød person blir sett på et mentalsykehus i en drøm, betyr det at han bor i helvete, for et mentalsykehus bruker en gang makt med sine pasienter og binder dem opp, eller fengsler dem. Hvis man ser seg selv på et psykisk sykehus i en drøm, betyr det at han kan gå i fengsel for en forbrytelse han begikk. Å blande seg med galninger og sinnssyke mennesker i en drøm betyr også fengsel og blanding med kriminelle, eller det kan bety å bli syk, eller dø av en endelig sykdom. Hvis en dårlig person ser seg selv på et mentalsykehus i en drøm, betyr det økonomisk suksess, å motta hjelp utenfra, trøst og glede i livet. (Se også Insanity)…